Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Netflix: de dag waarop Jean-Claude Van Damme platformsucces voorspelde

Jean-Claude Van Damme schittert in de komedie “The Last Mercenary”, beschikbaar op Netflix. Een platform dat 20 jaar geleden zijn succes voorspelde in de groep Thierry Ardisson.

Is Jean-Claude Van Damme een waarzegger? Hoewel we hem nu op Netflix kunnen zien in de aftiteling van de komedie The Last Mercenary, die het antwoord geeft op Alban Ivanov, is het grappig om terug te gaan naar de opmerkingen van 20 jaar geleden door de bodybuildingster. In feite heeft JCVD ​​​​het platformsysteem en het succes ervan al enigszins aangekondigd.

In zijn unieke stijl, stel je Van Damme voor, op de set Iedereen heeft het erover, Thierry Ardisson, een geheel nieuwe manier om films te streamen: online, voor miljoenen kijkers, in hoge kwaliteit en tegen betaalbare prijzen, zonder te wachten en aan de telefoon. Alarmerend, een paar jaar voor de komst van streaming en de gigantische Netflix…

“Ik ga proberen in de wereld van webmedia te komen. We gaan reclame maken voor een film op internet, vanuit elk land, en dan naar internet, en dan gaan we het doen met antennes”, legde de JCVD ​​uit voor een tafel die het eerlijk gezegd niet serieus leek te nemen. “We zullen 250 miljoen kijkers kunnen bereiken. En dat is een goede zaak voor een film van hoge kwaliteit voor $ 1,99. Op die manier kunnen alle mensen over de hele wereld, mensen die geen geld hebben, op een knop drukken, ze doen je hoeft niet 40 uur te wachten om te downloaden…”

Netflix: 10 Jean-Claude Van Damme-films om te herontdekken op het platform

READ  'Ongemak', 'kritiek', 'ramp'... Web Fries M6 emissie

“We gaan de films via de telefoon verspreiden, dit is de eerste keer dat we dit doen”Volg de Belgische acteur. “Ik kan niet wachten op de satelliet, het geeft veel geld uit, het kost miljoenen dollars. Dus hebben we een systeem gevonden, dankzij het netwerk.”

Twee decennia later resoneren deze woorden verrassend genoeg Vandaag staat Jean-Claude Van Damme ironisch genoeg in de schijnwerpers op Netflix. In The Last Mercenary, beschikbaar sinds 30 juli, maar ook met tientallen films met Kickboxer, Full Contact of Timecop in de hoofdrol.

Toen JCVD ​​het succes van Netflix op de set van Thierry Ardisson voorspelde: