Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Gigi Hadid, Suri Cruz, Kaia Gerber… Een zomer vol sterren

Een bloemlezing van de (zeer) regelmatige sterrenuitjes.

Het is de vakantieperiode, maar de sterren zijn net als iedereen: juli en augustus rijmen niet per se met een verre vakantie. Voor velen hebben de paparazzi de afgelopen dagen paparazzi gezien in hun woonplaats New York en Los Angeles. Sommigen houden het simpel, anderen hebben een agenda vol projecten.

In Californië was Kaia Gerber te zien in het vervolg op de opnames van het nieuwe seizoen van ‘American Horror Story’. De dochter van Cindy Crawford, die haar acteerdebuut maakte, speelt de moordenaar Ruby. Op dezelfde dag in Malibu, wordt Sean Penn gezien terwijl hij het restaurant verlaat met zijn jonge vrouw Lily George en zijn vrienden.

In New York zijn dat Suri Cruise, Gigi Hadid en Lady Gaga (aan het begin van de promotie van Ridley Scott’s volgende film “House of Gucci”, die net werd onthuld in de eerste trailer) of Rihanna en ASAP Rocky (hardwerkend na urenlang in een studio-opname) die werd gefotografeerd. Tot slot is Samuel L. Jackson een van de personages die zijn zinnen heeft gezet op de Middellandse Zee: de 72-jarige Hollywood-acteur die het naar zijn zin heeft in Saint-Tropez.

Lees ook : Gigi Hadid, die hem vraagt ​​om zijn dochter geheim te houden

Klonen is verboden

READ  Morgen is van ons: Jennifer Loret sluit zich aan bij TF1-serie, ontdek haar rol دور