Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

France 2 brengt de artiesten die Afrika deelt samen en brengt ze samen met kijkers

Deze donderdag 29 juli presenteert France 2 een uitzonderlijk evenement aan zijn kijkers: “Africa, the Big Concert”, een ongekend concert dat Afrikaanse muziek viert door vele artiesten samen te brengen, zoals Aya Nakamura, Amado en Mariam, Taek, Kimberose, Magic Nizam of zelfs Faudel. Het programma, gepresenteerd door Daphne Burke en Claudie Siar, werd live en publiekelijk vastgelegd op 9 juli vanaf de Promenade de Perrault in Montpellier. Een buitengewoon evenement dat alle kijkers boeide!

Vanuit Montpellier presenteert France 2 op donderdag 29 juli een nieuw concert voor zijn kijkers. Het evenement genaamd “Afrika, het grote concert” brengt artiesten samen die Afrika samenbrengen. Daphné Burkï en Claudy Siar, omringd door Angelique Kidjo, Amadou en Mary, Christophe May, Enrico Macías, Faudel, Aya Nakamura, Taek, Lubiana, Yossou N’Dour en anderen, bieden de kijker een uitzonderlijke muzikale reis. Al deze artiesten delen het podium vanaf de Promenade de Perro in Montpellier om de rijkdom en diversiteit van Afrikaanse muziek, ritmes en invloeden te laten zien.

Video – Ontdek Aya Nakamura’s minuut

“Ik dans al vanaf het begin!”

France Televisions, partner van het seizoen “Africa 2020”, heeft “Coeur Africa” ​​gelanceerd, een proces dat kijkers een eclectisch programma biedt op al zijn kanalen: “Africa, le grand concert” is een van de belangrijkste cast van dit evenement. . Het is duidelijk dat de partij zijn publiek ontving: het stond unaniem aan de kant van de tweeters!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud:

READ  Monica Bellucci en Jessica Chastain: partners en een leuk duo tijdens de Dior Show