Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Ingrid Chauvin maakte het uit met Thierry Betheo: “Ik heb me zelden zo goed gevoeld…”

in november 2020, Ingrid Chauvin Ze was verrast om haar scheiding aan te kondigen van Thierry Betheo, met wie ze in 2011 trouwde en twee kinderen kreeg, wijlen Jade (die in 2014 stierf aan een hartafwijking) en Tom (4 jaar oud). Een bron dicht bij de actrice had destijds toevertrouwd dat “Het ging niet goed“Tussen Ingrid en Terry en dat”Vanaf nu hebben bemiddelaars het allemaal uitgespeeld“.

Sindsdien leidt Ingrid Chauvin een daily alleenstaande moeder. Een situatie waarin je niet zo slecht leeft als ik heb vastgelegd in een interview met hem mag tv. “Zoals veel vrouwen worstel ik soms met moeilijke dingen, maar uiteindelijk heb ik weer contact met mezelf. Ik herwin mijn vrijheid om te denken en mezelf te zijn. Ik heb een geweldige relatie met mijn zoon. Ik kwam weer in contact met het eenvoudige leven en de natuur… de prioriteiten zijn veranderd. Ik ga voor wat goed voor mij is en wat echt isZe zei.

“Veerkracht” werd verwelkomd door onze collega’s, ze vroegen hem bij het overbrengen van zijn geheim om altijd te herstellen van zware klappen. “Ik heb een grote kracht in mij, en dat weet ik. Ik slaagde er nog steeds in om levenservaringen te veranderen, en ja, ik had veelBovendien bekende Ingrid Chauvin dat ze haar celibaat meer waardeerde dan hij had verwacht:Ik kan wel zeggen dat ik me zelden zo goed heb gevoeld toen ik single was! En dat wil ik nu ook blijven (lacht). Met mij gaat het goed, want ik ben een goed, eerlijk en respectvol persoon. Ik heb mezelf niets te verwijten, dus het is oké. En met mijn zoon gaat het goed, dat is het belangrijkste“.

Bovendien wijdt ze zich volledig alleen aan haar zoon, een jonge jongen met wie ze een meer inclusieve relatie heeft dan ooit. “’s Avonds, als ik bij mijn zoon ben, ben ik 100% bij hem. We zijn een 5-jarige geworden en spelen alsof we vrienden zijn. Dan is het tijd voor knuffels, dim de lichten en vertel verhalen. Soms slapen we en wordt hij wakker en zegt: ik hou van je, mam. Dit zijn de momenten die ik niet wil missen, ze zijn mooi. Het leven is lief en mooi‘, verheugen.

READ  DE STEM - Op de laatste avond van gevechten met gekruiste benen, verdeelde Marc Lavoine de netizens