Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Deze bittere herinnering die hij aan de kerstman bewaart, is rommel

Als Father Christmas een rommel is die vandaag een cultfilm is geworden, dan heeft Christian Clavier helaas ook een bittere herinnering toevertrouwd aan de Parijzenaar.

In 1982, drie jaar na het toneelstuk, ging ik naar de bioscoop Sinterklaas is afval. De film die een cultus werd, maar destijds een gemengde ontvangst kreeg, uitdagend Anemoon coronariaEn Josiane BalascoEn Marie Ann ChazelleEn Thierry LermittEn Gerard JugnotEn Christian Claver En Bruno Moino. Parijse Hij wijdt een artikel aan het ontstaan ​​van komedie en stelt dat het onderwerp en de titel van de film destijds hinderlijk waren. Sinterklaas is onzin Het is een echt spel, zo donker dat RATP een reclamecampagne zal afwijzen‘, stelt de krant, alvorens producer Yves Rosset-Roard te citeren:Zelfs mijn moeder was minder geschrokken Emmanuel, De film die mijn succes als producer behaalde, heette alleen Santa Claus. Journalisten schaamden zich voor deze titel. Voor velen is de kerstman bijna heilig en religieus. Dit zorgde voor enthousiasme. Het werkte, maar meer op tv toen de film draaide.

Bittere verjaardag van Christian Clavier

wanneer uitgenomen, Sinterklaas is afval Trekt meer dan 1,5 miljoen kijkers, minder dan de eerste bruiningsproces van de huid, maar sterker dan de tweede auteur. Als de film zijn publiek vindt, maar na enkele jaren een cult wordt, dan gaan filmprofessionals er nog wreder tegenaan. Christian Claver Bovendien bewaart hij een bittere herinnering aan hem. geloof me Parijse : “Het was een subversieve film, fris, maar hoeveel César-nominaties? nul. Terwijl het meerdere rollen hadden kunnen zijn. Niet een.

READ  Benoit trouwt als koppel met een reality-tv-kandidaat: zijn geweldige metgezellenfoto's!

Heerlijk bij de Kaiser

Splendi is traag geweest om erkenning te krijgen van hun leeftijdsgenoten, vooral in Caesar. Alleen dit jaar ontving de band een César’s volgende verjaardag om zijn bijdrage aan de Franse cinema en comedy te begroeten. Toen sneerde Christian Claver: “Dus daar heb je het, ze willen ons hun loyaliteit schenken, ik ben erg dankbaar. Dit is perfect. Meer informatie over het totale symboliek van de fait qu’ils nous invitent nous cette année, ou il n’y a pas de public dans les salles, alors que c’est le public qui nous a fait être là du début Uiteindelijk…“Er is nog steeds een beetje bitterheid…