Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De beroemde atleet die Amandine Petit (Miss France 2021) haastte om te vinden

De Fransen beleven momenteel een gemengde Olympische Spelen. In Tokio staat de driekleurige delegatie momenteel in de top tien van landen dankzij 8 medailles, waaronder 3 gouden, waarvan de meest recente werd gewonnen in het roeien dankzij Uitgevoerd door Mathieu Androdias en Hugo Boucheron, gekroond tot getrouwd stel. Veel Franse atleten behoorden echter tot de favorieten in hun discipline en gaven het op. Vooral in het mountainbiken wisten grote favorieten Pauline Ferrand-Privaux en Luana Lecomte het podium niet veilig te stellen. De Franse zwemmer zou met name ook met lege handen uit Tokio kunnen terugkeren Het geweldige avontuur van zwemmer Johan Ndwi Broward 100 m dos.

Deze woensdag vond Amandine Pettit weer een driekleurige atlete die diep teleurgesteld is over de Olympische Spelen. In een restaurant in de Trocadéro in Parijs onthulde Miss France 2021 al in haar Instagram-verhaal dat ze schutter Eric Delaunay had gevonden voor de lunch. Laatstgenoemde, een van de kandidaten in het skeet-evenement, eindigde helaas niet als vijfde in de Olympische finale.

Een verrassende ontmoeting die Amandine Petit vereeuwigde in een verhaal op Instagram: “Voor anekdote kende ik Eric tijdens de verkiezing van Miss Normandië sinds hij lid was van de jury. Daarna steunde hij me op mijn reis naar ‘Miss France en Miss Universe’ ‘ met betrekking tot mentale voorbereiding, dus ik moedigde en steunde hem in mijn Zijn laatste Olympische reis (…)

Lees hier meer op de site

Kendji Girac: Op het Covid-19-evenement moet de zanger zijn concert op Corsica annuleren
Foto Iris Mittenaere in badpak: haar grote decolleté doet netizens ontvlammen
Daphne Barki onthult zeldzame foto’s van haar kinderen ter gelegenheid van een familie-uitje
FOTO Martika (Moms & Famous) onthult een schattig familiecliché: netizens zijn helemaal onder de indruk!
Prins Charles bespot Boris Johnson, de video die voor sensatie zorgde

READ  Fabrice Di Vizio: Anti-vaccinadvocaat verlaat TPMP en bekritiseert de show in een luide video