Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Virginie Evira schittert op de rode loper van Cannes

Virginie Evira schittert op de rode loper van Cannes

Virignie Efira maakte een sexy aankomst op de Croisette. Op woensdag 24 mei kwam de 46-jarige actrice ter verdediging van de nieuwe “Love and Forests” geregisseerd door Valérie Donzelli, die ook die avond aanwezig was. De thriller – die buiten competitie werd vertoond op het Filmfestival van Cannes – is de zesde speelfilm van de regisseur en wordt vandaag gelijktijdig in de bioscopen uitgebracht.

De actrice was absoluut gespannen in haar lange zwarte pailletten- en pareljurk en onthulde haar ronde buik. Een paar haltes later stapte de Frans-Belg vrolijk naast de regisseur en Melville Pobaud, met wie ze de poster deelt voor het drama van dit koppel, naar de roman van Eric Reinhardt.

Wat biedt de toekomst voor deze advertentie?

Virginie Evira is een glamour in Cannes

Eerder op de dag stapte de winnares van de César Award voor Beste Actrice naar Cannes voor een fotogesprek in haar fluwelen bodysuit, opnieuw pronkend met haar ronde buik. Naast “Love and the Forests”, gaat Virginie Evira ook in première met het speelfilmdebuut van Delphine DeLoguet, “Nothing to Lose”, gepresenteerd op vrijdag de 26e maar in de sectie “Certain Consideration”.

READ  “Bedankt aan mijn ex-man Tony Parker...”: Eva Longoria heeft veel te danken aan de Franse basketballer