Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

La Zara evalueert perskritiek en pakt die aan

La Zara evalueert perskritiek en pakt die aan

Als ze “duidelijk teleurgesteld was over haar verlies” op de 16e plaats EurovisieEn niet Zara Hij heeft vooral een boodschap voor de media die commentaar hebben geleverd op zijn reis naar Liverpool. De zangeres die de kleuren van Frankrijk verdedigde in de wedstrijd, overhandigde het hen in een videomontage waarin ze haar titel pakte. zekerdie haar woorden wijzigde.

Bovenal “trots om de vlag van dit Frankrijk te dragen”, zegt de kunstenaar, ze is “Frans in daad maar niet in de geboorteakte”. Noem ook “sorry”, erop aandringend dat ze “het nog een keer zou doen” en “elke keer excuses aanbieden”, verwijzend naar “toz” dat je zegt Ik deed het, ingenomen door sommigen voor de middelvinger Wanneer de resultaten van het Eurovisie Songfestival bekend worden gemaakt.

“zoals ik droomde”

Maar de hoofdraket is gericht beledigingen In de pers.” “Het is duidelijk dat mensen me zullen aanvallen vanwege mijn roots, mijn afkomst, maar ik ben er trots op als Dalida, als Edith Piaf en als Celine. Niets verbaast me meer, niets doet pijn, zelfs geen beledigingen in de pers. Ik neem de klappen, ik baan me een weg. Zij zullen hun werk doen, en ik zal hun werk doen”, zingt ze, een tekst die ze er ook aan toevoegde publiceren.

En alsof ik het punt naar huis wilde brengen, was wat ik ervoer “niet zoals wat er op tv is”. “Het was precies zoals ik droomde”, besluit La Zara.