Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“De kleine zeemeermin”, Doggy Tail – Montage

“De kleine zeemeermin”, Doggy Tail – Montage

Disney

Artikel gereserveerd voor abonnees

Esthetisch overstemt de live-action remake van de Disney-klassieker zichzelf in hartverwarmende sentimenten, en slaagt er niet in een boeiend verhaal uit het verleden bij te werken.

Gedurende de hele maand mei zal Disney, waarvan we onlangs melding maakten van het grote verlies aan snelheid en trouw aan zijn betaalde video-on-demand-service, op eigen risico en risico ons overspoelen met exclusieve en zogenaamd boeiende fragmenten uit de live-actie opnieuw maken. de kleine Zeemeermin Geplaatst op sociale media. Er wordt gespeculeerd dat de opstandige jonge vissenstaart Ariel de messias is sinds hij wordt gespeeld door de echte jonge Afro-Amerikaanse zanger Halle Bailey, de helft van het r’n’b-duo Chloe x Halle (de hoofdreclame die er twee jaar geleden verscheen). tanden gemaakt van de meest interactieve, om nog maar te zwijgen van de meest racistische verwarring).

Bij het uitgeven van een uittreksel dat de bodem van de zee onthult, op de beroemde titel onder de zee Ze zongen in koor met Sebastian’s kreeftenhoes Wat was onze verrassing toen we ontdekten dat Doggy Aquarium-esthetiek tot dan toe alleen te koop werd aangeboden in dierenwinkels die op het punt stonden volledig te worden geliquideerd, film vol schaaldieren in gekleurd plastic, ontdaan van alle expressieve gezichtsuitdrukkingen (zoals in 1989 cartoon) Omwille van het realisme is Sebastian het eerste en ergste slachtoffer. Welkom in de vernieuwde wereld van live-actie (een aanpassing die live-actie en animatie combineert) kleine zeemeermin

READ  Orelsan verstopte gouden tickets in vijf exemplaren van zijn album