Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

video. “Je eet goed in de kantine”, “Turkije”: gevallen waarin Léna op haar lichaam werd aangevallen op het filmfestival van Cannes

Een paar uur na het beklimmen van de trap om de première van de “Idol” -serie bij te wonen, Lina’s posities, Het dragen van een vintage Vivienne Westwood jurk uit 1994 waardoor haar benen bloot kwamen te liggen, kreeg ze te maken met een spervuur ​​van kritiek van seksistische en xenofobe netizens. “Met haar benen zou je dat soort kleding niet moeten dragen”, “Te grote (sic) dijen, jammer”, “Ze is dik (sic)”, of zelfs “Curs, doet dat liften?”, verwijzend naar zijn vrouw en een fotograaf. video en youtuber seb.

De 25-jarige influencer met 2,4 miljoen YouTube-abonnees ging de volgende ochtend naar haar Instagram om te reageren op deze hatelijke opmerkingen. “Ik heb me altijd min of meer op mijn gemak gevoeld met mijn lichaam … tot de laatste paar maanden. Ik ben aangekomen en ik ben me ervan bewust, mijn morfologie is veranderd en ik ben me ervan bewust … maar het internet herkende het voor mij en ik wil het delen.Van jongs af aan zijn we gedropt in Perfect body, perfect style Zodra ik niet meer in maat 36 pas, krijg ik “Je eet goed in de kantine” of “ Gefeliciteerd met de baby’, raakte Lena Mahfouf (haar echte naam) van streek.

Filmfestival van Cannes, Festival van elektronische intimidatie? Een andere jonge vrouw was deze week het slachtoffer van ‘body shaming’: Anna Biolay, die samen met haar vader Benjamin speelt in ‘Rosalie’, gepresenteerd in de serie ‘Unconfirmed’.