Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Topchef – “Ik kom er niet overheen”, “Echte persoonlijkheid”, “Het maakt me bang”: Matthew verrast netizens en zijn gedrag is verdeeld

Topchef – “Ik kom er niet overheen”, “Echte persoonlijkheid”, “Het maakt me bang”: Matthew verrast netizens en zijn gedrag is verdeeld

Op sociale netwerken en op de set van Top Chef gaat Mathieu door voor een buitenaards wezen.

Op woensdag 24 mei ging op de M6 de klok voor de kwartfinale met een zeer druk programma: de aankondiging van de terugkeer van Helen Darroes en drie audities om te kiezen tussen de laatste vier kandidaten die zich wagen. Een van hen verraste kijkers met zijn originaliteit en buitenaardse persoonlijkheid, ten goede of ten kwade.

Hij weet zijn coach te verrassen Glen vielGastchefs maar ook kijkers! Het is inderdaad Matthijs. Sterker nog, deze woensdag 24 mei werd er in Top Chef over de genomineerde gesproken. In deze aflevering haalde de competitie de kwartfinales, tot groot ongenoegen van Sarika, Hugo en Matthew die dachten dat ze de halve finalisten waren. De grootste verrassing in deze aflevering was zelfs de terugkeer van Helen Darrose. Laatstgenoemde had de wedstrijd opgegeven onder het voorwendsel: zijn kandidaat had de laatste drie edities van de show gewonnen. Dus besluit ze zich terug te trekken maar in het geheim voor de chefs en andere kandidaten organiseert ze een wedstrijd met de geëlimineerde kandidaten: de Invisible Brigade.

Tijdens de editie van 24 mei ontdekken we de winnaar van deze geheime wedstrijd: Danny. En hij voegt zich bij de rest van de deelnemers om direct de kwartfinales te bereiken, na het verslaan van maar liefst 11 kandidaten in de verborgen brigade. Deze aflevering begint met een beoordelingstest door Alexandre Mazzia en David Totin die de deelnemers vragen een gerecht te bereiden dat land en zee combineert. Matthew kiest een combinatie van wild en kreeft die de chef-koks verrast.

READ  Als slachtoffer van zijn nauwe band met Anushka ontsloeg advocaat Christophe Ayella de acteur

Glenville min

Ongebruikelijke persoonlijkheid

Tijdens de tweede proef vroegen Alain Toddon en Guillaume Cabrol de kandidaten om een ​​bord brood klaar te maken. Tijdens de bereiding van het gerecht heeft Matteo W Glen viel Plaag en lach samen. Matthew lijkt altijd een beetje misplaatst, tot het punt waarop Glenn Fell tegen hem zegt: “Je bent buitenaards. Wist je dat ik een grote ET-fan ben?” Dan zegt hij, met zijn gezicht naar de camera gericht: “Matthew zit echt in zijn bubbel, in zijn wezen, maar dat is zijn kracht.” Matthew lacht van zijn kant: “Chef neemt me mee naar ET, hij is gek! Ik ben Matthew, ik ben geen fulltime man. Ik dacht niet dat ik zo vaak in de ruimte was. Ik moet me zorgen maken over mij’, legt hij uit, terwijl hij het teken maakt voor ET.

Voor zijn gerecht besloot hij een zuurdesemsandwich te maken met zwarte knoflook, gekarameliseerde uien, gedroogde paddenstoelen en zeewier, gegarneerd met paling. Hij concludeert: “Geen pijn, geen winst.” Zijn gerecht zal worden gevalideerd door Alain Toddon en Guillaume Cabrol die hem een ​​plaats in de halve finale zullen geven. Op Twitter zijn netizens stomverbaasd over deze ongewone persoonlijkheid, van wie velen overtuigd zijn, en sommigen weigeren het te geloven. Wat er ook gebeurt, zijn deelname aan de halve finale met een boterham verrast en verdeelt.

video. Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze inhoud