Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het mini-jurkongeluk van Heidi Klum op de rode loper van Cannes onthulde meer dan verwacht

Het mini-jurkongeluk van Heidi Klum op de rode loper van Cannes onthulde meer dan verwacht

Een beetje onverwacht op de rode loper. Deze woensdag 24 mei stond er een file op de rode loper voor de paparazzi. In het verkeer bij de ingang van het tapijt zagen we Pierre Gasly en zijn metgezel, maar ook het filmteam dat in competitie presenteerde of zelfs een sterrenstelsel van exposanten.

Onder hen Heidi Klum, schitterend in haar gele splitjurk en met een capuchon als accessoire. Maar om bij dit soort kleding een verbluffend foto-effect te creëren, moet je met je armen zwaaien.

Wat heb je lange minuten gedaan. Dus we dachten dat het weg zou vliegen. Helaas, door haar armen omhoog te houden zodat ze perfect voor de foto waren, ontsnapte een van haar borsten een beetje uit haar buste en onthulde zichzelf een beetje.

Een detail dat de paparazzi niet ontging en een gezicht dat we gewend zijn te zien rode loper Hij was. Het moet gezegd worden dat jurken soms zo veranderd zijn dat een millimeter alles kan laten ontsporen.

Heidi Klum op de rode loper in Cannes. Foto door Frantz Botton.
Heidi Klum op de rode loper in Cannes. AFP foto.

READ  Ile-de-France: de Navigo Pass biedt vanaf maandag voordelen in 300 culturele locaties