Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Vincent Lyndon vindt het niet leuk…”: Judith Goodrich geeft een scherpe illustratie

“Vincent Lyndon vindt het niet leuk…”: Judith Goodrich geeft een scherpe illustratie

Onder de films die dit jaar op het filmfestival van Cannes worden vertoond, zijn: De korte film Ik ook, ondertekend Judith Goodrich, met diens dochter Tess. Deze donderdag werden moeder en dochter verwelkomd op de set van C à Vous om te praten over de bevrijding van expressie, een van de thema’s van de film. Bij deze gelegenheid wees Anne-Elisabeth Lemoine erop dat Vincent Lyndon onlangs over dit onderwerp had gesproken.

Hij vertelde France Inter dat hij alleen om begeleiding vraagt ​​en om een ​​routekaart waaraan hij kan deelnemen Dit is vrije meningsuiting. Is niet alle goede wil van de mens de moeite waard?“, vraagt ​​de gastheer aan haar gast. Ter herinnering: Judith Goodrich reageerde krachtig op de opmerkingen van de acteur door met name te verklaren: “Ik denk niet dat iemand een routekaart nodig heeft om het te weten, lijkt mij. Dit is ook de reden waarom er geen training nodig is om te weten dat het seksueel misbruiken van iemand niet oké is. Je hebt geen training nodig om het te weten die niet mag worden geschonden“.

Judith Goodrich: “Ik vind het jammer dat…”

READ  Een show van Edward Baer annuleren en vrouwen ondervragen