Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Pierre Garnier (Star Academy): Een onverwachte openbaring 3 maanden na zijn overwinning, een belofte die nog niet is waargemaakt..

Pierre Garnier (Star Academy): Een onverwachte openbaring 3 maanden na zijn overwinning, een belofte die nog niet is waargemaakt..

De rest volgt na de aankondiging

De overwinningen ster Academie, Het is natuurlijk een manier om direct bekendheid te verwerven en zo alle kansen aan jouw kant te leggen om je muziekcarrière te lanceren. Het is niet alleen Jennifer die het tegenovergestelde gaat zeggen… maar zij gaat ook de jackpot winnen. Het is 100,00 euro. Het probleem: de winnaar van de vorige editie, Pierre Garnier, wacht nog steeds op hen…

“Ik heb ze nog niet!”heb ik eigenlijk in vertrouwen genomen ParijseVoordat hij onthult wat hij met dit geld gaat doen zodra het op zijn bankrekening staat: “Ik ga vooral muziekapparatuur kopen, gitaren bijvoorbeeld… Ik speel de hele tijd gitaar, maar ik heb er geen. Daarna ga ik kleren kopen, mezelf trakteren…

Dit interview sluit aan bij de presentatie die hij donderdagavond gaf Op een van de stranden aan de Croisette, omgedoopt tot ‘Magnum Beach’, midden in het filmfestival van Cannes: “Het is de eerste keer dat ik naar de stad kom… Nou ja bijna: ik kwam een ​​keer voor een radio-interview tijdens de Star Academy-tour. Het Filmfestival van Cannes is een legendarisch evenement: ik ga de trap niet op, maar ik ben er tenminste!“, legde hij uit aan onze collega’s.

Pierre Garnier, hoe ervaart hij zijn succes?

Op basis van zijn laatste zin kunnen we ons dan voorstellen dat hij een filmfanaat is. onmogelijk : Ik ben er van een afstand in geïnteresseerd, omdat muziek veel ruimte in mijn leven heeft ingenomen, dus ik heb niet veel films gezien. Maar ik vind het geweldig en acteren interesseert me: ik heb mezelf thuis gefilmd met scènes.

READ  The Voice 2022, Battles: Florent Bagni te geanimeerd, Nolwenn Leroy's missie eindigt, hartverscheurende keuzes

Drie maanden na zijn definitieve vertrek uit het Château de Dammarie-les-Lys begint Pierre Garnier zich te realiseren wat er met hem is gebeurd, vooral sinds de release van zijn hit ‘These Were’: “Tijdens de eerste concerten besefte ik dat zodra ik aan dit nummer begon, mensen van begin tot eind met me meezingen… Ik was zo trots. Het is waar dat in het begin Het was een beetje moeilijk om dat allemaal te doen. Nu, na rust, perspectief, het voorbereiden van het album… kan ik leven van mijn passie, namelijk puur geluk. Ik heb luisteraars gekregen, mensen die naar mij luisteren, en dit is het belangrijkste voor de toekomst“.