Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Harry en Meghan in Nigeria: dit is de duidelijke conclusie van de hertogin van Sussex

Harry en Meghan in Nigeria: dit is de duidelijke conclusie van de hertogin van Sussex

vorig weekend, Harry en Meghan Implementeerde een Bezoek aan Nigeria. Dit is na de viering van Prins Harry 10e verjaardag van de Invictus Games, in Londen. Het bezoek van de Sussexes aan Nigeria duurde drie dagen en was gericht op het promoten van de Invictus Games. gekwalificeerd om “Mini koninklijk bezoekDit zou de reis zijn geweest succesVolgens koninklijke auteur Tom Quinn.

Door te praten met Spiegel, Tom Quinn Hij legt uit dat het succes van deze reis te verklaren is door: Deel hij heeft Fondsenwervend evenement. Prins Harry en Meghan Markle waren dat ook Maak kennis met de hoofdpersonen In Nigeria. Met een grote glimlach tijdens haar verblijf in Nigeria zou Meghan Markle ook blij zijn als ze dat was.Hij wordt behandeld als een grote persoonlijkheid“, volgens hem.

Harry en Meghan in Nigeria: hadden de Sussexes gelijk?

Tijdens zijn interview met de media verduidelijkte de koninklijke deskundige zijn standpunt Meghan Markle Geconfronteerd met deze reis. “Megan beschouwt haar bezoek aan Nigeria als een groot succes en is daar het bewijs vanZe had de hele tijd gelijk. Het zouden zij en Harry moeten zijn Zij mogen parttime lid zijn van de koninklijke familieOmdat ze er echt goed in zijn“, hij beweerde.

prins William Hij was “Helemaal boos“Over de reis van Harry en Meghan naar Nigeria.”William is erg boos en vastbesloten een manier te vinden om dit in de toekomst te voorkomen. Het zou Karel zijn Boze Dat niemand dat ooit heeft gezien‘, bevestigde de koninklijke deskundige. Wat volgens hem de koninklijke familie echt schokte, was het feit dat deze reis werd behandeld alsof het een Officiële rondleiding.

READ  Eddie Mitchell houdt absoluut niet van het 'Hustler Statue' ter ere van Johnny Hallyday