Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vincent LaGave heeft weer liefde gevonden: ontdekkingen over zijn “buitengewone” metgezel die verschrikkelijk werk levert

Vincent LaGave heeft weer liefde gevonden: ontdekkingen over zijn “buitengewone” metgezel die verschrikkelijk werk levert

eind november, Vincent Lagave Zal terugkeren op RMC tijdens de show SOS-garageMet Thierry Muscat. Voor de gelegenheid gaf de 62-jarige omroep een interview aan Entertainment-tv. Hij ontkwam niet aan een vraag over zijn scheiding van Véronique. Hij maakte ook van de gelegenheid gebruik om zijn liefdesleven aan te kondigen.

Eind januari 2020, tijdens deelname aan Radio France 2, Twee uur lachen en levenAnne Romanoff onthulde haar scheiding van de moeder van zijn 32-jarige zoon Robin. “Ik dacht dat ik het was die Lagaf . heette“”, had hij geschoten. Terughoudend sindsdien, stemde Vincent Lagave ermee in om hun situatie te bespreken tijdens zijn interview Entertainment-tv. Zo leren we dat de voormalige tortelduifjes die leefdenMeer dan twintig jaar samen“Jullie kunnen het nog steeds heel goed met elkaar vinden.”We hadden Robin, we hebben een productiebedrijf opgericht [Lag’Alone, NDLR] En veel andere dingen doen. dan Ik ging weg, zoals het soms gebeurt. (…) “We werken altijd samen en zij leidt het bedrijf! Ze is een buitengewone vrouw.“Dus ze zijn binnen”geweldige verbindingTot hun grootste geluk.

Nog een bron van geluk voor Vincent Lagave: het feit dat hij geen hart meer had om te accepteren. Sterker nog, de voormalige presentator van Bigdale (Een geval dicht bij drama) Ik vond liefde. hij is Beleef een geheim liefdesverhaal metkrimpen Hij wil zijn identiteit niet prijsgeven. “De vrouw met wie ik nu woon Het is gewoon geweldigMet andere woorden: Het staat helemaal niet in bedrijfsrecensies Maar het is gemaakt van de gruwel van het dagelijks leven, degene die je kunt aanraken. Ze onderhandelt over erotische gevallen van seksueel misbruik van kinderen en keert ’s avonds terug zonder mooie foto’s te maken“Maar hij maakte het duidelijk. Om te concluderen dat hij zich in de regel omringde met”echte mensenMisschien zal hij ons op een dag vertellen hoe hij haar heeft ontmoet of zal hij haar officieel aan het publiek voorstellen. Op dit moment is hij een volgeling van het spreekwoord ‘leef gelukkig, leef in het geheim’.

READ  "Het is onaanvaardbaar!" : folle de rage, Myriam Palomba quitte TPMP après un débat sur la vaccinatie