Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Boze netizens eisen het vertrek van Thomas da Costa

Boze netizens eisen het vertrek van Thomas da Costa

Op vrijdag 28 oktober eisten internetgebruikers het vertrek van Thomas da Costa op “Dancing with the Stars”. TF1-schermopname

Vrijdag 28 oktober stond in het teken van de kwartfinales van “Dancing with the Stars”. Van de vijf paren die nog actief zijn, heeft een van de paren netizens woedend gemaakt. Voor sommigen verdienen Tomas da Costa en Elsa Boa hun plaats niet en zijn ze van mening dat Micho-fans “de show hebben verpest” door hen te redden.

Vrijdagavond liedjes met “dans met de sterrenDeze 28 oktober was een belangrijke avond voor Kandidaten Nog steeds in stelling. na, na acht weken De competitie, de laatste vijf beroemdheden vochten met hart en ziel om hun grenzen te verleggen en hopen de halve finale te bereiken. Een ding is zeker, de druk is gepiekt. En met een goede reden! Als de eerste dans werd uitgevoerd na een week training, dan was de tweede dans heel anders. De sterren werden geïnformeerd, slechts een paar minuten voordat ze op een vloer stampten.”dans met de sterren“, de muziek waarop ze dansten. Ze moesten zich in minder dan een minuut en dertig seconden aankleden en de choreografie opzetten. Dus moesten ze alles improviseren. Het is een hele uitdaging, die ze allemaal met succes zijn aangegaan.”

Video – Alles wat u moet weten over Camille Compal:

Nu we het einde van seizoen 12 naderen,dans met de sterrenHet niveau is bijzonder hoog. Maar als vier duetten de netizens sinds hun bloei hebben verblind, wordt het vijfde paar beschouwd als de “Ugly Duck of Adventure”. Het is geen verrassing dat dit paar niet veel lijkt op Thomas da Costa en Elsa Boa. Als de ster van de serie “Hier begint het allemaal” maakt van week tot week opmerkelijke vooruitgang, zijn prestaties zijn nog steeds “inferieur” aan die van zijn concurrenten. Weinig bonussen, dit paar staat altijd oog in oog .. en ondanks het niveau van de kandidaat is lager dan de anderen, Thomas da Costa wordt constant gered dankzij de standpunten van de kijkers.

READ  Sharon Stone imponeert met traplopen in Cannes ... Leticia Hallyday biedt een reis naar Montmartoise ...

‘De fans van Misho hebben de show verpest’

Elke week gebeurt hetzelfde scenario aan het einde van de show en begint een paar netizens in verwarring te brengen… Als ze vaak de laagste beoordelingen hebben en de slechtste opmerkingen krijgen van de vier juryleden, zijn de acteur en de vriendin van Michou het met het publiek eens. Ze worden constant gered, hoewel de peettante van Thomas da Costa dacht dat hij in de tweede primeur zou vertrekken. Voor Twitter-abonnees zijn de fans van Michou verantwoordelijk voor dit resultaat en sommigen geloven dat de jongeman geen plaats meer heeft in de show. Op vrijdag 28 oktober overspoelde een golf van verontwaardiging het sociale netwerk van Blue Bird en Twittos sprak zijn wens uit om de acteur het avontuur te zien verlaten.

“Ze hebben me pijn gedaan”

Anderzijds kwamen anderen ter verdediging van dit door het publiek zo gewaardeerde duo. Bovendien herinneren netizens ons er terecht aan dat het doel van de show is om fans te laten stemmen. En als de meerderheid van de kijkers op Elsa Boa en Thomas da Costa heeft gestemd, dan is dit logisch, vooral omdat de acteur sinds het allereerste begin van “Dancing with the Stars” voor velen enorme vooruitgang heeft geboekt.

Eindelijk, en zonder verrassing, waren het nog steeds Elsa Bois en Thomas Da Costa die werden gered door stemmen van het publiek… Léa Elui en Jordan Mouillerac werden uitgeschakeld aan de poorten van de halve finales. Voor zover we kunnen zeggen, zorgde dit resultaat ervoor dat het web reageerde.

READ  Alexia Laroche-Joubert en de dood van haar jongere broer: A Wish at Her Funeral

Video – Dancing with the Stars: Al lang aanbeden door netizens, beschuldigde Fauve Hautot ervan “een watermeloen te nemen” en werd begunstigd door TF1