Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Amandine Plessard hekelt het schrijven van het script voor Big Families

Amandine Plessard hekelt het schrijven van het script voor Big Families

Na vijf seizoenen onder hun riem, trok de Pellissard-clan zich terug Grote gezinnen: leven in XXL. Tijdens de show in Jordanië , Amandine Plessard aarzelde niet om terug te keren naar het toneel van de productie.

Verder onder deze advertentie

ontdekking in Grote gezinnen: leven in XXLAmandine Plessar heeft alle kleuren gezien. Naast het ontvangen van doodsbedreigingen, hadden de jonge vrouw en haar dierbaren niet altijd zoete, rooskleurige herinneringen aan de show. het einde bereikt, De moeder van acht kinderen en haar man Alexander besloten de show te verlaten en Productie voor de rechter brengen.

geprogrammeerde sequenties

Genoeg is genoeg ! Hoewel de docu-Real ondertekende TF1 haar de visie heeft gebracht, wil Amandine Bellisard haar kinderen niet langer in gevaar brengen. Afgezien van de tegenstanders, waren de opnameomstandigheden niet altijd ideaal toen alles in het begin goed was. Tijdens zijn tijd op de set in Jordanië , De influencer sprak over de ontwikkeling van het programma voor haar en haar gezin. “Ik denk dat deze show al twee seizoenen legitiem is voor onze familie, qua inhoud. Vanaf seizoen drie voelden we een soort verschuiving. We voelden het succes van deze show in de productiebrieven. Seizoen 3, het is waar dat we kwam met de kant-en-klare sequencers,” Ik heb het Jordan de Luxe verteld.

Verder onder deze advertentie

opgelegde leugen

Amandine Pellissard gaf onlangs toe dat de spin-off van Placer in Saint-Tropez Het was de slechtste opname van zijn leven. Daarom besloten zij en haar man te zeggen:Hou opMaar daarvoor waren er scènes die haar stoorden, zoals die met een keukenmachine. “Je moet de show vullen, daarom komen er van seizoen tot seizoen steeds meer gezinnen. […] We hadden van begin tot eind een dummy-archivering met de snelkookpan. Je moest doen alsof ik er maar één had, terwijl ik er eigenlijk twee had. Ik moest de tweede verbergen. Ik moest ermee koken en zeggen dat het niet groot genoeg is. Toen ik samenwerkte met een supermarkt, moest ik doen alsof ik een andere kocht tot ik afrekende”Zei een vriend van Gearstar. Voor haar, Kant-en-klare sequenties zijn niet mogelijk. Dus het hoofd van Le Paul was dodelijk.

READ  Maak kennis met het wonderkind pop

Het artikel is geschreven in samenwerking met 6medias.

© Instagram

Verder onder deze advertentie