Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

“Hij vroeg me om echt te kalmeren.”

Hij maakte de grote uren van de show afgelopen voorjaar. Christoffel Keert terug naar France 2, inclusief concurrentie mijne heren Van Vergeet de woorden nietVrijdag 28 oktober. Met 39 overwinningen en 309.000 euro won de jonge Belg de sympathie van miljoenen kijkers en Duizenden supporters op sociale netwerken. Na twee maanden werken op de radio en enkele concertdata met Andere Maestros zijn op tournee dankzij de showDe 24-jarige heeft noch zijn energie, noch zijn kennis verloren, zoals je in dit interview zult zien.

Tele-Loisirs.fr : In welke gemoedstoestand was je bij het aanbreken van je eerste meesters?

Christoffel: Het is 6 maanden geleden dat mijn cursus uit de lucht ging, dus ik was erg opgewonden. Mijn droom was om me bij de meesters aan te sluiten en alle grote helden te ontmoeten!

Heb je deze wedstrijd ingehaald?

Eerlijk gezegd, ja, ik heb nog steeds een beetje druk bij het idee om ze te confronteren, omdat we in onze singlescarrière niet altijd mensen tegenkomen die voor het spel studeren, terwijl in de Masters iedereen behoorlijk voorbereid is.

Verder onder deze advertentie

Hoeveel tijd heb je besteed aan beoordelingen?

Ik heb de hele zomer gestudeerd, maar niet zoals ik wilde. Over het algemeen bekijk ik een paar dagen voor elke opname al mijn geweldige klassiekers uit de show, maar er zijn tegelijkertijd andere projecten op de radio. Ik heb de afgelopen drie jaar ook naar mijn vorige masteropleidingen gekeken en ze herzien, zodat ik goed zou zijn in de badkamer.

Wat heb je gecontroleerd?

READ  Videos. Kristen en Queens coveren "Fais comme l'oiseau" en "Freedom" in nieuwe Surprise EP

Ik heb mijn bord uitgebreid, speciaal voor Onbemind. Ik ontdekte er nog 150. Ik heb ook geprobeerd mijn kennis te vergroten van mogelijke titels die in deze categorie zouden kunnen vallen Het is hetzelfde liedje. Ik heb nog eens 180 uit mijn hoofd geleerd.

Heb je een spel- of winstdoel gesteld?

Ik had geen doel in de wedstrijd, mijn droom dit jaar was niet om naar de finale of halve finale te gaan, maar om 20 duizend euro te winnen. Natuurlijk heb ik al veel geld verdiend, het is maar een bonus, maar ik zit momenteel in mijn laatste jaar rechten. En aangezien ik een scriptie moet schrijven en een stage moet doen, heb ik niet per se tijd om een ​​studentenbaan te zoeken. Met dit bedrag kan ik mijn schoolgeld, boeken en ander collegegeld betalen.

Verder onder deze advertentie

Dus: hoe was je terugkeer naar de groep?

Ik voelde me erg op mijn gemak, hoewel ik niet veel sliep. Ik rende overal heen, ik was zo opgewonden!

Was dat niet zorgelijk voor jou of je tegenstander?

Meer van Nagui (Lachen) ! Tussen de twee wedstrijden door hebben we veel met elkaar gepraat en hij zei tegen mij: “Je moet echt kalmeren want het zou zonde zijn om hierdoor te verliezenDe grootste zwakte van het spel is eigenlijk mijn extase, en ik ben erg blij om daar te zijn. Hij gaf goed advies en dus kalmeerde ik een beetje voor de tweede etappe.

Heb je daardoor je wedstrijd tegen Julian kunnen winnen?

READ  Netizens boos nadat hun vriendin is vermoord in Le Meilleur Pâtissier

Ik denk het wel, maar ik heb vooral al het werk dat ik deze zomer heb gedaan onderschat. Ik had het geluk om nummers tegen te komen die ik kende en waar ik me tijdens de finale op mijn gemak kon voelen.