Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De ex-moeder van prins Harry onthult voor het eerst een foto van haar baby

Het beste wat me ooit is overkomen

Een familielid van het paar vertelde naar verluidt: dagelijkse mailin mei 2022, dat ze “getrouwd / getrouwddoor toe te voegen:Zeer weinig mensen weten van de bruiloft.“Maar voordat ze haar wederhelft vond, deelde Chelsea Davy zeven jaar lang haar leven met prins Harry. Die laatste zou zijn vrienden destijds hebben verteld dat Chelsea was”Het beste wat me ooit is overkomenZe ontmoetten elkaar in 2004 in Zimbabwe, waar een miljonairsvader van de mooie blondine een wildreservaat bezit en runt.

Dit verhaal werd zo serieus dat paleisbeambten aan de koninklijke familie aangaven dat de twee tortelduifjes na elkaar werden ontboden.”mijn vrouw” En de “mijn manChelsea in het bijzonder zou de bruiloft van prins Harry’s neef Peter Phillips met Offt Kelly hebben bijgewoond – waar ze werd voorgesteld aan de koningin – maar ze zou ook zijn uitgenodigd voor de viering van de 60e verjaardag van prins Charles.

Maar de afstand zou in 2010 bijzonder geschikt zijn geweest voor het paar, wijst erop dagelijkse mail. Sindsdien zwemt Chelsea Davy met volledig geluk met haar man, evenals met prins Harry. Met de beroemde Meghan Markle, met wie hij vader was van twee kinderen: Archie en Lilibet.

READ  Denis Villeneuve (Dune) valt de MCU aan en trekt de woede van andere regisseurs