Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Leticia Casta spreekt voor het eerst over haar aandoening, en ze werd te laat gediagnosticeerd

Sinds zijn verschijning heeft de tijdloze schoonheid van Laetitia Casta ons nooit opgehouden te boeien. Het 44-jarige model is nu charmanter dan toen ze op het hoogtepunt van haar modellencarrière was. Omdat het lijkt te gebeuren Altijd sexyer Door de jaren heen, zoals blijkt uit haar recente verschijning op de rode loper waar ze haar versteld deed staan Minirok en netkousen. Maar de compagnon van Louis Garrel, met wie ze in 2017 trouwde, wil vandaag graag zien wat er achter deze schoonheid schuilgaat.

Leticia Casta, dyslexie laat gediagnosticeerd

In een interview met ELLE magazine, gepubliceerd op donderdag 27 oktober, belicht Leticia Casta een ander aspect van haar karakter, haar grappige kant. Hij maakte zeldzame trusts om hem heen Relatie met Louis Garrel en hun gezinsleven, zegt de actrice: “Ik zoek en vind elke gelegenheid om om mezelf te lachen, hij maakt alles onschadelijk. En ik heb het geluk om met de grappigste man ter wereld samen te leven. Vooral hij heeft het talent om genereus te blijven lachen, wat niet mijn geval is.” Humor neemt dan ook een grote plaats in in het dagelijks leven van een moeder van vier.

“Ik laat mijn dierbaren veel lachen”Zegt Leticia Casta. Alvorens te onthullen dat deze lach vaak een niet-grappige oorsprong heeft. “Maar het is altijd ondanks mij. Dingen ontsnappen me en ik begrijp tot dan toe niet waarom ik iets grappigs zei of deed”, ze legde uit. Het topmodel onthult vervolgens dat ze lijdt aan een te laat ontdekte taalleerstoornis. “Ik denk dat het komt door mijn dyslexie, die niemand heeft gediagnosticeerd toen ik jong was… Woede, die iedereen boos maakt. Het heeft geen zin om boos te zijn als je een Motordo-prinses bent!”Laetitia Casta punten.

READ  "Whoa! Shut up!": Claire Chazel ergert zich aan Luc Ferry in de hedendaagse kunst