Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Hij koos ervoor om ze zeer zeldzame voornamen te geven

Hij koos ervoor om ze zeer zeldzame voornamen te geven

Het lijkt lang geleden dat een tiener genaamd Lorànt Deutsch Yop probeerde te delen met een meisje… Op 27 oktober 2022 viert de date-savvy acteur zijn 47e verjaardag en kan bogen op zo’n geweldige carrière. Hij richtte het op met actrice Marie-Julie Baub (43), zijn vrouw sinds 2009. Voor zijn nakomelingen koos het stel hele bijzondere, met symbolen beladen voornamen.

auteur metronoom geassocieerd met een actrice Champagne! Van drie charmante kinderen. Twee meisjes werden geboren op 29 december 2010 en vervolgens op 10 mei 2012, terwijl een kleine jongen zich in 2014 bij de broers en zussen voegde, geboren in mei. Iedereen heeft een naam waarvan de betekenis niet willekeurig is. Voor het eerlijkere geslacht kozen ze Akbar Sissi, de beroemde keizerin van het Oostenrijks-Hongaarse rijk die Romy Schneider belichaamde in de bioscoop – genoeg om de twee passies van kunstenaars, de zevende kunst en geschiedenis, te combineren. De jongste van hen heet Colette, de naam van de kolossale auteur van tarwekiemen De tweede vrouw die is gekozen voor de Goncourt Academy.

De laatste van de broers en zussen, nu 8 en een half jaar oud, heet Laszlo, wat de oorspronkelijke naam van de vader is. Laurent Deutsch werd geboren als Laszlo Matikowicz, uit een Roemeense moeder en vader, Jan-Pierre Deutsch, Matikovic werd geboren, een Jood van Hongaarse afkomst die in 1956 aan onderdrukking ontsnapte. Het spellen van deze prachtige Slavische naam is een eer voor de kunstenaar geschiedenis!

Emotionele maar controversiële wereld

Sinds het begin van het schooljaar organiseert Lorànt Deutsch een programma op RTL om zijn passie met luisteraars te delen. Een stap in de geschiedenis. Omdat hij een potentieel zeer complex vakgebied wilde promoten, besloot hij het verleden te vertellen door het pad van machtige figuren te volgen, zoals Karel de Grote, Churchill of Elizabeth II.

READ  Aurélie Cass staat op slechte voet met Anne-Elisabeth Lemoine sinds haar optreden in C à vous? Deze details betekenen veel

Wetenschapsenthousiastelingen zijn echter niet unaniem en worden regelmatig bekritiseerd door historici die “Zijn beschuldiging van distillatie is impliciet (vooral in zijn bestseller) metronoom, Uitgebracht door Michel Lavon in 2009) Zijn koninklijke en traditionele ideeën“, schrijven Telerama. Compromisloze aanvallen op zijn sublieme geluk op de ether om zoveel mogelijk mensen te bereiken over de gebeurtenissen en mensen die onze geschiedenis hebben getekend.

Lees verder

Lees ook

De moeder van Lucy Lucas staat vol met zeldzame foto’s van haar drie kinderen op een ‘heel lief’ moment
Benjamin Muller, vader van drie kinderen met Celine Kalman: zeldzame geheimen over hun gezinsleven (exclusief)
Samuel Le Behan is vader van drie kinderen: wie zijn de moeders?