Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Jean-Luc Reichmann nam de leiding: “De agressor” legt zichzelf uit en balanceert een heilige waarheid

Jean-Luc Reichmann nam de leiding: “De agressor” legt zichzelf uit en balanceert een heilige waarheid

Het is een publiek uitje dat dit weekend voor veel opschudding heeft gezorgd! Ter gelegenheid van de publicatie van zijn autobiografie welkom in mijn wereldEn de Paul Al-Kharrat Beantwoord de vragen van scherm ster. Iemand leidde hem naar herinneringen Jean Luc RichmanGastheer 12 uur opnamen Waar hij een paar jaar geleden heel dichtbij was. Oude geschiedenis, volgens een voormalige middagheer bij wie het autisme van Asperger werd vastgesteld. “Waarom zou ik bevriend zijn met Jane Luke Richman? We hebben elkaar al bijna een jaar niet meer gesproken om allerlei redenen die ik niet zal vertellen. Ik heb geen directe of bevoorrechte band met deze man. (…) cIk wil geen stap meer zetten richting het individu Wie stoorde me om betere redenen om te zwijgen?Tijdens dit interview is geld buitgemaakt.

Sindsdien hebben zijn uitspraken zich in de media verspreid, tot grote ergernis van Paul Al-Kharrat. In feite, tijdens de passage van de set Buzz-TV De Figaro Op dinsdag 25 oktober kreeg de jongeman spijt van zijn enthousiasme en ontkende hij zijn wens om Jean-Luc Richmann te geselen. “Ik wil er bijna niet over praten… Ik bedoel Jean-Luc geen kwaad, ik waardeer het nog steeds Ik kan ook niet verdragen wat er in de pers werd gezegd, wetende dat ik zo bekwaam mogelijk was voor een journalist die veel minder was, of niet noodzakelijk het hart had om een ​​schijn van waarheid te herstellen‘ Hij viel teleurgesteld en niet begrijpend.

Toen geloofde Paul Al-Kharrat dat zijn woorden waren “samengebonden als een puzzel om het te laten lijken alsof ze de show hebben aangevallen 12 uur opnamen Jean Locke“. Een aanval op zijn eer haastte zich om hem resoluut te confronteren.”Ik val mensen niet zonder reden aan. Zelfs als ik klachten tegen iemand zou hebben, zou ik de redenen niet op het tv-toestel zeggen. Ik ben de weldoener niet dankbaar, en ik twijfel ook niet aan het werk dat ik in TF1 heb gedaan, waardoor je me hebt leren kennen“.

READ  Golden Globe 2024: Selena Gomez onthult de inhoud van haar opruiende geruchten.. Timothée Chalamet is buiten bereik?