Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De DNA-test onthulde belangrijke informatie over haar

De DNA-test onthulde belangrijke informatie over haar

Meer podcastafleveringen modellen Van de parade van Meghan Markle, hoe meer we weten over de hertogin van Sussex! Op 25 oktober was dit weer het geval. Bij het opnemen van de aflevering Hart van de legende van boze zwarte vrouwen (Het doorbreken van de mythe van de boze zwarte vrouw), de voormalige actrice, van Afro-Amerikaanse afkomst naast haar moeder Doria Ragland, verwelkomde actrices Issa Rae en Ziwi Fumodo. Ontmoetingen die hem in staat stelden iets meer open te staan ​​over de subtiliteit van kruisingen die hij van zijn moeder had geërfd.

Vanaf een paar jaarMeghan Markle gaf toe de genealogische test te hebben gebruikt en presenteerde de resultaten. Uit deze resultaten bleek dat Meghan Markle voor 43% uit Nigeria kwam. Sindsdien is de moeder van Archie (3 jaar) en Lilibert (1 jaar) vastbesloten om meer te weten te komen, om haar eigen verhaal maar ook om haar aan haar twee kinderen te kunnen vertellen: “Ik ga me in dit alles verdiepenAls een volleerd feministe gaat Meghan Markle tot het einde van haar onderzoek.

Het runnen van deze podcast is een manier voor Meghan Markle om haar geheimen te beheersen. De hertogin, 41, heeft ze verdubbeld sinds ze aan het roer stond van haar eigen show. Ze zei privé dat ze als tiener een zeer ongemakkelijke scène had in een spa met haar moeder en dat haar werk in de show staat Mee eens of niet Het was niet meer dan een vernederende baan waarvoor ze als een idioot werd behandeld.

READ  Celine Dion: Haar zus Claudette geeft details over de "vreselijke ziekte" van de zangeres.

Deze bekentenissen leverden hem ook de woede op van Whoopi Goldberg en een kleine verduidelijking van Claudia Jordan, een van de vrouwen die destijds naast hem op de set werkten:Ze hebben ons nooit als bimbo’s behandeld. Door deze show hebben we veel kansen gehad. […] God weet hoeveel ik deze vrouw jarenlang heb verdedigd. Ik zal dat blijven doen, maar ik wil niet dat er misverstanden ontstaan ​​over de sfeer die heerste op de set en op de show in het algemeen. En ik wil Howie Mandel absoluut beschermen [le présentateur à l’époque, ndlr] Die altijd aardig en respectvol is geweest voor ons allemaalVerklaringen Megan onthield zich van elke reactie op:

Lees verder

Lees ook

Im Nour -25 kg in één jaar: een schokkende verrassing over zijn “extra gewicht”
Jonathan Daval heeft weer een relatie… met een jongen? Openbaarmaking van de eerste onverwachte informatie!
Bernard Tapie in de gevangenis: een weinig bekend en belangrijk ritueel ontdekken met zijn vrouw Dominique