Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – TEKEN PRIX RIUESSEC 27 oktober 2022

Quinté PMU – TEKEN PRIX RIUESSEC 27 oktober 2022

Diagnostiek Canalturf.com


Portret van de Belgische prins Aankomst Quente + Pmu Prix de la Forêt de Chantilly 2022

Quinté + Aanstaande donderdag, in ParisLongchamp, wordt de Prix Rieussec verreden op een circuit met een afstand van 2.800 meter. Niets zit je dwars belgische prins (Afbeelding), voor de derde keer gepubliceerd in de vorige versie.

2 Belgische Prins : Dit niveau werd bevestigd door twee successen en zeven plaatsen in dertien opeenvolgende races te berekenen. Vorig jaar eindigde hij als derde in deze race. Bovendien eindigde ze als vierde in de Quinté Prix Jouvence, vorige maand in Saint-Cloud, en domineerde ze vandaag drie van haar concurrenten. gedwongen het te geloven.

6 inademing van vuur : Deze 7-jarige hoeft zich in dit soort toernooien niet meer te bewijzen. Bewijs: Het heeft drie successen en tien posities in 32 betwiste kwintielen. Voor de tweede keer onlangs op de Quinté Prix du Val d’Or, in Saint-Cloud, op 11 oktober, is het duidelijk een van de prioritaire opties voor deze bijeenkomst.

9 Koningin : Deze volger van de frontrace en uitdagende circuits eindigde als tweede in de 2020-editie van de Prix du Cadran (Gr.I), wat getuigt van zijn uiterlijk. Na een eervolle poging tot een conditionele race, in Saint-Cloud, kwamen de ambities terug in de vijfde. Hij kan ze meenemen…

1 Aristoteles is mooi : Ondertussen won hij vorig jaar de Prix Scaramouche (de catwalkrace), tegen zijn oudsten, en op de afstand die ons interesseert. De teleurstellende negende in Prix Jouvence, vorige maand in Saint-Cloud, biedt hier een mooie kans om haar imago terug te winnen, vooral omdat ze eerder de tweede plaats behaalde in de quinté van Deauville.

10 maan wolf : Hoewel hij sinds de zomer van 2021 niet meer heeft gewonnen, heeft deze 4-jarige dit jaar verschillende plaatsen bezet, waaronder de derde plaats op de Quinté Prix du Val d’Or, op 11 oktober in Saint-Cloud, waar hij eindigde in het kielzog hetzelfde vuur. Bevestiging wacht hier.

5 mike : Toegegeven, in vier shows op evenementen eindigde hij nooit in de top vijf. Zijn laatste uitje resulteerde echter in het winnen van een race met voorwaarden, op de renbaan van Craon. Hij heeft al gewonnen op zwaar terrein. Daarom moet hij worden gecontroleerd om hem weer arbeidsongeschikt te maken.

READ  Britton-komiek Jean-Yves Lavis-Pontifie sterft op 64-jarige leeftijd

4 snelle flits Hij benadert deze gebeurtenis met volledig bezit van zijn vermogens. Wees getuige van zijn overwinning, die hij op 9 oktober behaalde in Lyon-Parely, op kleverige grond. Bevestigd op moeilijke grond, zal de derde in slechts één uitje op de vijfde fans van rechtvaardige vreemden hier interesseren. Wantrouwen overheerst.

15 BONAPARTE MATEN : Twee opeenvolgende overwinningen op hindernissen werden geboekt in Auteuil. Hij heeft echter ook referenties te maken op het podium, waaronder twee overwinningen in tien pogingen. Bovendien was hij net derde geworden in Saint-Cloud, vooral voor hem Alquin. Hier is een mogelijke probleemoplosser.

In het geval van geen vijandigheid: 3 birkan

Prins Mohammed bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – Speel deze race


Stephen Davy’s keuze

Baseren
2 belgische prins
6 rookwolken van vuur
Regelmatige kansen
9 Koningin
1 Aristoteles is mooi
10 wolf maan
buiten
5 Mengen
4 snelle flits
15e BONAPARTE MATEN

Prognose Samenvatting:

favoriet
2 – De Belgische Prins

een klap voor het hart
6 – vuur inademen

gek moment
1 – Bill Aristo

ZEturf.fr weersvoorspellingZEturf.fr weersvoorspelling


De Belgische prins droomt van de troon!

We beginnen deze bijeenkomst in Longchamp met: Ze5 .gebeurtenis, betwist in de lange afstand obstructie. Uitmuntend in de recordrace op 19 september in Saint-Cloud, daarna goed geëindigd in een conditionele race bij Lyon vorige keer, belgische prins Ze benadrukte haar voorlopig goede conditie en haar bereidheid voor zachtere hellingen. Met een waarde van 40 heeft hij niet veel marge, maar op dit parcours dat perfect bij hem zou moeten passen, is het verleidelijk om hem ons vertrouwen te geven.
Ik heb lang niet gezien, hetzelfde vuur Hij wordt dus donderdag getest, maar het paard ziet er veel cooler uit naarmate hij ouder wordt, dus die lange rit zou hem niet moeten storen, vooral op dit circuit in Longchamp. Vorige keer heel goed, hij heeft een heel goed schot om te spelen. seizoenspaard wolf maan Hij heeft zojuist het puntje van zijn neus opnieuw getekend, dus het ziet er geweldig uit voor goede plaatsen zoals Energie Die niet veel wint, maar wiens laatste eindes leuk zijn, snelle flitsdie op 36.5 misschien verboden lijkt, maar gebaseerd is op training die momenteel de grond niet raakt, Mac La Tambuledie tijdens zijn laatste uitstapjes niet al te slecht is geweest en dus een kans heeft om ook onderaan de tafel te spelen Aristoteles de schone, ook al is dat laatste nog moeilijk te vinden op dit niveau. Eindelijk zullen we een plaats maken voor Alquin, die waarschijnlijk zeer snel vooruit zal gaan. Als zijn tegenstanders daar niet al te veel om gaven, zou hij te ver kunnen gaan.

READ  Yacine Baltar werd wegens zijn bedreigingen veroordeeld tot vier maanden gevangenisstraf

Kiezen voor ZEturf.fr

nummer. paard jockey
2 belgische prins Barzalona m.
6 rookwolken van vuur Thomas Ron.
10 wolf maan Pusheen A.
11 De hoofdmacht LEMAITRE a.
4 snelle flits Mullins MRS AMB.
14 Mac La Tambule Fillon mm.
1 Aristoteles is mooi Basker S.
9 Koningin mevrouw A.

De prognose Genybet.fr


Keer op zondag terug naar de renbaan van Longchamp voor een Quinté+ (top 5 op genybet.fr) gereserveerd voor oudere paarden op een speciale afstand van 2.800 meter. Een bijzondere afstand omdat het midden ligt tussen de Longchamp Classic van 2.400 meter en de langere wegen die bedoeld zijn voor bewoners. Het is een concurrent die gokkers uit hun hoofd kennen die er de voorkeur aan geven: vuurademhaling (6). Gepresenteerd door Carlos Wynn Lerner, trok deze drievoudig winnaar van Quinté+ een indrukwekkende reeks op rij in de Val d’Or tijdens zijn laatste optreden, waarbij hij er uiteindelijk niet in slaagde de overwinning te behalen in een soortgelijk evenement. Hij toonde al zijn concurrentievoordeel met 33,5 en toonde een succes van 86% bij de eerste 4 op 7 wedstrijden met dit gewicht. Terugkerend naar haar interessante vorm en gewicht, kon ze een vierde overwinning behalen in Quinté+, een zeldzame prestatie.
Mike (5) Hij heeft niet zoveel ervaring met grote handicaps, maar won net met 6 lengtes in een race met condities in Craon. Zesde in een grote handicap van Deauville deze zomer, hij moet de afstand van de dag waarderen en kan een aanval afleveren onder het zadel van Ioritz Mendizabal. wantrouwen…
Prins (2) Hij hoeft zich niet langer te onderwerpen, hij staat bekend op dit niveau van competitie en houdt van lange afstanden, hij heeft een slagingspercentage van 90% in de eerste 5 van de 10 ronden over 2800m en meer. geen ontsnapping.
koningin (9) Toen hij zag dat zijn positie op de waardenschaal enorm verbetert, heeft hij de vorige keer goed gehandeld en kan hij zijn dag vinden in de grote hindernissen. Bel Aristo (1) Hij is een mededinger in de categorie en lijkt in staat het gewicht te dragen. Snelle flits (4) Ze is een vraagteken bij de start van deze race maar ze is in goede vorm, ze heeft net de Belgische prins verslagen in Lyon-Parely en dat kan ze bevestigen. Merk op dat de huidige vorm van Julian Philippon’s training meer wantrouwen oproept. Maanwolf (10) Het is serieus te nemen. Deze inwoner van Stéphane Wattel heeft de top vijf over zijn drie ronden van 33/33,5 niet gehaald en lijkt nog steeds in staat om een ​​actieve rol te spelen op het einde. Meesterkracht (11) Hij is nog steeds in interessante shows en heeft het recht om in de winnende groep van Quinté + te verschijnen. Ik hou van anderen.

READ  Jan Castex overweegt Sheila te impregneren om het imago van AstraZeneca te verbeteren

Genybet.fr .selectie

nummer. paard jockey
6 rookwolken van vuur Thomas Ron.
5 Mengen Mendizabal.
2 belgische prins Barzalona m.
9 Koningin mevrouw A.
1 Aristoteles is mooi Basker S.
4 snelle flits Mullins MRS AMB.
10 wolf maan Pusheen A.
11 De hoofdmacht LEMAITRE a.
12 De koningin van Salahi Trolley T.
8 Banklodjangrean Maria B.
3 Birkan Piccon T.
13 zoetste ding Veron F.
15e BONAPARTE MATEN Christos A.
7 berberine Bachelot T.
14 Mac La Tambule Fillon mm.

druk op selectie

Elke dag nodigt Canalturf u uit voor overleg Quinte Race +En de Lijst van de tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de paardenpers (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard jockey
2 belgische prins Barzalona m.
6 rookwolken van vuur Thomas Ron.
1 Aristoteles is mooi Basker S.
10 wolf maan Pusheen A.
9 Koningin mevrouw A.
5 Mengen Mendizabal.
11 De hoofdmacht LEMAITRE a.
3 Birkan Piccon T.
4 snelle flits Mullins MRS AMB.
7 berberine Bachelot T.