Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Philip Echebest: klap voor de chef, boete van € 20.000 voor immateriële schade

Philip Echebest: klap voor de chef, boete van € 20.000 voor immateriële schade

nieuw, Philip Echebest Het maakte deel uit van een bestand een verhaal Buurt. Maar dat lijkt te ver te gaan sinds de vorige U zult moeten betalen grote hoeveelheid. In feite kon hij veroordeling zien 20 duizend euro boetes bereiken. Justitie heeft nog niet de kant van de president gekozen die zichzelf zal moeten positioneren Lever de portemonnee in om zijn schulden te vereffenen. We zullen hier alles uitleggen.

Philip Echebest, boos

Hoewel Philippe Echist nog steeds beroemd personage Als topkok in de culinaire wereld ligt de wereld nog steeds onder zijn voeten. En dit verhaal herinnerde hem daaraan. Het blijkt dat de chef een droom had. Dat de opening van een gastronomisch restaurant in Bordeaux. Om dit project af te ronden, besloot hij daarom een ​​nieuw restaurant te bouwen. Maar dit blijft de wortel van het geschil met zijn buurman.

De buurman van Philip Echebest wilde zelfs zien Bouwvergunning Van de laatste te annuleren. Maar van zijn kant kon de chef met een sterk karakter het niet waarderen en wilde verder gaan. Dus vroeg hij om hoger beroep. Beweging in uitvoering, € 2,2 miljoen voor willekeurig rendement. Hij legt uitIk wil mijn gastronomisch restaurant. En als ik mijn slecht gehoor wil gebruiken, is het voor Deelname aan de invloed van Bordeaux. Geen vergunning hebbenMaar justitie heeft zijn partij niet gekozen en dus ook niet gewonnen.

Verlies

Maar het verhaal van chef Philip Eichebest is niet te zien echt modern. Toevallig was het al vier jaar aan de gang. In 2018 is het al begonnen. En dan zal het nog een aantal jaren moeten duren voordat de straf definitief valt. En als hij lichaam en ziel aan zijn onderneming lijkt te geven, dan zal hij dat ook blijven, want dat laatste ligt hem zeer na aan het hart. slagen voor “Voor mij is dit project de droom van mijn leven. Ik zal vechten tot het einde“.

READ  Rapper Snoop Dogg stopte niet met roken, maar stond midden in een reclamecampagne

Maar helaas voor hem had hij die niet succesvolErger nog, hij moet betalen. In feite ziet Philip Eichebest zichzelf Verbintenis om 20 duizend euro aan zijn buurman te betalen. Dit komt door morele vooroordelen. Maar naast dit bedrag is het noodzakelijk om te berekenen € 5000 procedurekosten. Een klap dus voor de chef-kok die de droom wilde zien uitkomen. Hij weet tenminste dat hij al het mogelijke zal doen In deze strijd.

Het bleek dat Philip Echebestis volgens justitie zijn buurman onder druk probeerde te zetten. Dit is totdat hij zijn verzoek tot intrekking van de bouwvergunning annuleert. Volgens 20 minuten, chef bestel 369.000 euro voor willekeurig asiel. Maar daar komt nog 1,7 miljoen euro bij als hij aandringt op de schorsing. Plus € 80.000 schadevergoeding voor schade aan de foto. Vandaar de totale rangschikking 2,2 miljoen euro nodig. Maar de strijd is gestreden voor de commandant. Hij zal geen 2,2 miljoen dollar hebben, maar daarnaast zal hij moeten Betaal ongeveer € 25.000 aan boetes en kosten.