Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik hield zoveel van haar’: deze zangeres Vianney was helemaal gek

‘Ik hield zoveel van haar’: deze zangeres Vianney was helemaal gek

zong voor een lange tijd niet hier (en nog steeds) maar sindsdien is het overal geweest. Het is door deze beroepstitel Viani Het begon in 2015 en is nooit meer gevallen. Op slechts 31-jarige leeftijd steeg hij naar de top van de ranglijst van de grootste Franse artiesten. Als bewijs hiervan beperkte Vianye de attributen, de laatste had genoeg om zijn teamgenoten bleek te maken. voor bel meVianney werkte samen met Ed Sheeran. Een echte toewijding begon enkele jaren geleden voor hem.

In 2016 deelde Vianney een duet met de Belgische zangeres Axel Reed omdat jij het bent op het podiumalkalisch. Een tijdloos moment voor Vianney die nooit alle bewondering die hij voor haar had verborgen hield. op golvenAirZen-radioVertaler schoonvader Hij sprak over dit onverwachte duo met Julie Obispo en bekende zijn enorme verliefdheid op haar: “Axel Reed, het was een obsessieHij begon. Ik hield van Axelle Red toen ik klein was. In de tuin hield ik ervan om veel dingen te schrijven, veel dingen te schrijven en schreef Axelle Red overal met harten. Ik hield zoveel van hem, ik was een fan van hem. “

Ter gelegenheid van zijn verjaardag op 13 februari onthulde Vianney de inhoud van een bericht dat hij hem stuurde toen hij acht en een half jaar oud was: “Ik hou echt van je liedjes. Favoriet is sensualiteit En de altijd Ik. Ik heb twee records voor je. […] Ik stel voor dat je een lied in het Vlaams schrijft. zei hij tegen haar. suggereert dat “houdt nog steeds vastZoals hij zei in het bijschrift van deze post, vol nostalgie en zelfironie.Als de artistieke samenwerking met Axelle Red sterren in de ogen van Vianney geeft, zal dat afhangen van het professionele niveau.

READ  Naji is trots op zijn vrouw, Melanie Paige