Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

De finalisten voor de Goncourt 2022

De finalisten voor de Goncourt 2022

Giuliano da EmpoliEn de Kremlin-vijver (Glimard)

Brigitte GiroudEn de leef snel Volg Favoriet

Chloe CormanEn de Bijna zussen (drempel)

Mackenzie UrcelEn de menselijke hoeveelheid (Shors)

“We hebben twee vrouwen, twee mannen, Italiaans-Zwitsers geschreven in het Frans, en Haïtiaanse francofonie, en we respecteren francofonie en gelijkheid”drongen Didier Decoin en Philippe Claudel aan en merkten op dat hun primaire selectiecriterium nog steeds geldt “Het plezier van lezen” en hoe ze werken Absolute democratie.

“Nou, wie kan zeggen wie er gaat winnen, dit jaar is echt open en het wordt leuker voor ons”, zoals geïdentificeerd door Didier DeQuinn. De winnaar wordt volgens de traditie aanstaande dinsdag 3 november om 13.00 uur bekendgemaakt in restaurant Drouant in Parijs.

Vier leden van de Goncourt Academy Liever niet naar Beiroet Deze week, sommigeVanwege de veiligheidssituatie in het land“en anderen”voor persoonlijke redenenVolgens de organisatoren van het Bertouh Livers Festival.

Het waren de Fransen Eric Emmanuel SchmidtEn de Pascal Bruckner En de Pierre Assoulineen op basis van Taher Ben Jelloun. “Ik zal me niet veilig voelen in dit land waar doden zo makkelijk isDit werd verklaard door de Frans-Marokkaanse schrijver op de radio van France Inter, aangezien:Geen zin om te gaan en zijn leven te riskeren“. Francoise Chandernagor En de Patrick Rambo Ook hij sloeg de uitnodiging af.

Maar de hele academie is hier moreel aanwezig, de keuze is met iedereen gemaakt via video.zei Philip Claudel. Deze week zetten de aanwezige leden in Beiroet een Libanese tour voort in het kader van het Beirut Book Festival.

READ  Koningin Elizabeth II juichte op het eerste grote evenement van haar jubileum

Vind alle keuzes voor de Major Literary Awards in het najaar van 2022 op Ons profiel.