Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijftiende voor Frankrijk: de nieuwe trui werd onthuld

Le Coq Sportif heeft een jas ontworpen die opvalt in blauw, wit en rood met een driekleurige streep die loopt van de schouder tot aan de korte broek.

Het wordt uitgebracht op 7 november in het Stade de France, tegen Argentijnse Pumas in de herfsttouropener (Georgia en de All Blacks staan ​​ook op het programma). Les Bleus – ook wel les Bleues – zal de nieuwe trui dragen, ontworpen door Le Coq Sportif, die vanmorgen werd onthuld door de Franse Rugby Union.

« Ons driekleurige ensemble wordt op de outfit gezet, een metafoor voor het momentum naar de overwinning. »

sport haan

Het is bijna elektrisch blauw en heeft de accentkleuren van de vlag. Vanaf de schouder, via de zijkant, tot aan de onderkant van de broek, een blauw-wit-rode streep” Komt voort uit de outfit, een metafoor voor momentum naar de overwinning”, legt de leverancier uit.

Een klein probleem werd echter opgemerkt door supporters zodra het op sociale netwerken verscheen, het begin van deze band verschijnt, op de linkerschouder, omgekeerd, de rode kleur begint vanaf de nek en eindigt in blauw. Tot enige ironie, eraan herinnerend dat het niet het Nederlands Elftal is…

Deze paar woorden zijn gegraveerd op de kraag:Ons shirt, onze geschiedenis, ons land».

zie ook – Voor Bernard Laporte: “Het WK voor clubs zou een enorme gebeurtenis zijn” (15/05/2020)

READ  Mercato: Pochettino breidt uit met Paris Saint-Germain! (Officieel) - Voetbal