Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijfde.  De Prix Montignac Charente in Vincennes op maandag 21 november 2022. – Angers Info

Vijfde. De Prix Montignac Charente in Vincennes op maandag 21 november 2022. – Angers Info

De Prix Montignac Charente in Vincennes op maandag 21 november 2022.

Richting Vincennes op maandag 21 november 2022 voor Tiercé-Quarté-Quinté+. In dit evenement zal de Prix Montignac Charente als lopers tegen elkaar moeten strijden. De race wordt verreden op een afstand van ruim 2.700 meter en er wordt een bedrag van 90.000 euro uitgereikt.

In dit onderdeel was Always Ek (1) afgelopen winter zeer overtuigend met twee overwinningen over 2100 meter, in 1’10 en fracties. Begin 2020 won hij ook drie keer over 2700 meter. Hij is net toegetreden tot Fabrice Soloy Funds. Het is een heel goed item, niet blij deze zomer in Zweden. Hij is sinds begin oktober niet meer gezien. Het zal nauwlettend in de gaten worden gehouden omdat het volume heeft. Charly de l’Aunay (2) had een goede tijd in de zomer en won met name de Quinté op 26 juni in Vincennes, op een parcours dat vergelijkbaar is met dat van vandaag. Sindsdien is het bergafwaarts gegaan. Ten slotte kan hij de vergelijking niet ondersteunen, maar de partij was veel hoger. Hij profiteert dus van voordeligere voorwaarden met een ander been.

Jenny’s geheimen

Vincent Martens: Marcelo Webb (3) liet vorige keer zijn niveau zien en hij deed het erg goed. Hij had tweede kunnen worden als het beter was gegaan. Omdat het nodig is om de inspanning voor hem te verbergen, hangt het af van het circuit. hij is oke. We wachten op bevestiging. Met een goede rit moet hij uiteindelijk actief betrokken zijn.

Matthew Abrevard: Fine Colin (4) was gefrustreerd in Saint-Galmer toen ik haar klaarstoomde voor deze race, maar ze was onder invloed van haar geslacht. Onlangs in Nantes volgde ze goed op de rails. Maandag staat ze voor haar eerste doelwit van de winter. Ze houdt van Vincennes en zou blootsvoets gaan. In termen van wat je laat zien in training, zou je moeten terugkeren om goed te presteren.

READ  Deze vliegtuigpiloot nam deel aan zijn ontsnapping

Jean-Luc Dersoir: Elite de Jiel (5) heeft geen goede comeback bevestigd in hun laatste twee wedstrijden. Het ontbrak misschien aan ritme, maar ik geef toe dat het me teleurstelde. Dus ik tast in het duister, ook al weet ik dat consistentie nooit zijn sterke punt is geweest. Ze doet het goed op training en ik hoop dat ze ons maandag gerust kan stellen.

Thierry Duvaldestin: Diego de Cahot (6 jaar) Het was een heel goed jaar. Al anderhalve maand heeft niemand hem gezien en hij heeft geen beroerte gehad. Het werkte een beetje en we zullen zien of het weer werkt. Hij wordt echter binnenkort 10 jaar en staat voor een jongere. Het zal natuurlijk een beetje moeilijk te verslaan zijn, maar ik denk dat hij een plek aan het einde van het peloton kan innemen, nadat hij door de economie is gegaan.

Jack Bruno: Equinoxe (7) moet na het stoppen het ritme vinden. Onlangs was hij in Laval nog schaars. Hij is een week geleden in Grosbois aangekomen en lijkt hier alerter. Misschien komt deze grote verloving te vroeg om een ​​overwinning voor te stellen. Laten we zeggen dat hij misschien een echte race mist. Dat gezegd hebbende, hij heeft wel zijn plek in het kwintet.

Laurent Claude Abrevard: De Gospel Pat (8) hield zich tijdens het broedseizoen stil om zijn pootjes te laten rusten. Het was niet goed voor zijn comeback in Argentinië. Het ontbrak hem ernstig aan status. Sindsdien heeft hij gestaag gewerkt, maar hij ziet er nog steeds verre van op zijn best uit. Hij moet vluchten. Bovendien is het het beste op korte afstanden. Hoewel hij blootsvoets was, zou hij het moeilijk hebben om te pronken.

READ  Armen doorgeven tussen Lambert Wilson en Sandrine Russo rond de barbecue

Jean-Michel Boudewijn: Epsom d’Herfraie (9) kende een matige race in de Prix du Languedoc. Het is niet langer nodig om offensief te rijden, maar om het te beschermen aan het begin van het parcours. Hij doet het geweldig op training. Je moet het ophalen. Hij heeft de middelen om af te maken als het kwintet arriveert.

Jean-Marie Robaud: Evariste du Bourg (10) stuit op een doelpunt. Ik vind het weer op hetzelfde niveau als afgelopen winter. Bij Feurs verdedigde hij zich goed met ijzer. Asaad had hij als vijfde kunnen eindigen. Eerder in Vincennes liep hij achter op zijn rivalen, anders was hij dicht bij hem geëindigd. Hier heb ik ambities voor de overwinning.

Alexis Jarando: Farah De Kou (11) viel tegen in haar laatste wedstrijd. Afgezien van een lichte gevoeligheid in één voet, heb ik geen andere verklaring. Ze decomprimeerde twee weken voordat ze weer aan het werk ging. Zijn recente training was zoals gewoonlijk erg goed. Het zal voor hem worden platgedrukt voor zijn comfort. Zelfs als je geruststelling nodig hebt, ze rent om te winnen.

Antonio Ripoll-Rego: Dimo d’Occagnes (12) heeft me erg verheugd met zijn terugkeer. Hij ging vijfentwintig meter en moest de achtervolging inzetten, maar hij zette door tot het einde. Het is zijn beste instap in de winterdraf, maar het is ook een populaire tweede race. Ik hoop dat hij een plek inneemt, maar ik ben nergens zeker van.

Frank Blandin: Flor de Janeiro (13) was erg nerveus de laatste keer in Canter en ik was nooit veilig. Ik vertrok in galop. Het stelde me niet gerust op karakterniveau, maar het werkte wat harder om dat te verhelpen. Dit is zijn beste wintervlucht. Het is niet per se gemakkelijk op dit niveau, maar in termen van wat ze het beste heeft gedaan, kan ze aan de onderkant van het peloton komen.

READ  Zangeres Françoise Hardy stuurt een bericht naar Emmanuel Macron om het debat over het levenseinde nieuw leven in te blazen

Samenvatting: 4-3-6-11-10-5-9-7 Pers Samenvatting: 4 – 3 – 6 – 10 – 1 – 11 – 7 – 9

Paardachtigen: 1-3-11-4-6-9-10-5
Europa 1: 3-6-4-5-10-2-1-12
Parijs: 9-11-4-6-10-3-1-5
Elzas: 6-3-11-1-10-4-5-12
Stadion van Parijs: 4-1-6-3-10-9-11-7
RTL: 4-1-3-6-7-10-12-5