Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

‘Ik had zoveel pijn’: onherkenbare Francesca Antoniotti?  Benjamin Castaldi houdt van fysiek ongemak

‘Ik had zoveel pijn’: onherkenbare Francesca Antoniotti? Benjamin Castaldi houdt van fysiek ongemak

Binnenkort zal ik een liedje voor haar schrijven

Op maandag 21 november ging het meisje dat verloofd was met een charmante Corsicaan opnieuw naar haar sociale netwerken, maar deze keer niet om er vanavond over te praten, maar om dit probleem te bespreken dat haar dwarszit op het niveau van haar gezicht. “Ik heb sinds vrijdag hevige pijn in mijn linkeroog met een enorme rode zak onder het oog en dat is het, de scheidsrechter is binnen, het chalazion is dit keer terug op de onderste oogledenZe noteerde op haar Instagram-verhaal.

De laatste keer dat hij 6 maanden in mijn leven verbleef, werd ik bijna zwanger … Ik ga binnenkort een liedje voor hem schrijvenZe voegde er met humor aan toe, voordat ze zich verontschuldigde.Vooraf met kijkers van 6 tot 7 vanavondEn toen het programma in de ether ging, deed presentator Benjamin Castaldi bij de introductie alsof hij het niet herkende.

Juffrouw… uh, uh… het is Francesca Antoniotti!laten vallen alvorens toe te voegen:Ik lach je elke keer uit, gaat het?waarop de columnist antwoordde:Maar dat is prima, en jij bent Michelle Drucker?Zoals het gezegde zo mooi gaat:Oog om oog en tand om tandHaar ‘purdah’ was echter nauwelijks zichtbaar, ofwel omdat het volledig verborgen was door haar make-up ofwel praktisch verdwenen was. Ik hoop dat de columnist net zo dicht bij de waarheid zit als de tweede hypothese!