Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Cyril Hanoune komt opnieuw in botsing met Jean-Luc Mélenchon en maakt netizens woedend

Cyril Hanoune komt opnieuw in botsing met Jean-Luc Mélenchon en maakt netizens woedend

Deze maandagavond, op de set van de TPMP, heeft Cyril Hanoune opnieuw contact met Jean-Luc Mélenchon en de leden van Rebel France. (C8-screenshot)

Op maandag 21 november, op de set van TPMP, in een reeks genaamd “La mise au point”, keert Cyril Hanoune opnieuw terug naar de controverse tussen hem en Jean-Luc Mélenchon, na de botsing die plaatsvond op 10 november tussen Louis Pouillard, plaatsvervanger van LFI en voormalig columnist voor de show, en de sterpresentator van C8. “Papa” is met name naar voren gekomen uit archieffoto’s om zijn “oude” goede relatie met de leider van het opstandige Frankrijk te illustreren. Een andere wapenbeweging maakte netizens woedend.

Te veel antwoorden? Deze maandagavond, op de set”Raak mijn tv niet aan!Cyril Hanouneh wilde nog eens praten over het conflict tussen hem en Mrs Jean-Luc Mélenchon Sinds de kwaadwillige uitwisseling van 10 november tussen Louis Boyard, onderkoning van opstandig Frankrijk, en W De sterrenhost van C8. Tijdens dit programma was Louis Boyard uitgenodigd om te spreken over het humanitaire schip Ocean Viking en de 230 migranten aan boord die in Frankrijk aankwamen. Als het jonge parlementslid, voormalig columnist voor de TPMP, zijn interventie over dit onderwerp goed begint en vervolgens een ander onderwerp aansnijdt, de macht en invloed van de Franse miljardairs aan de kaak stelt en expliciet Vincent Bolloret citeert, eigenaar van de groep Canal + (waartoe C8 behoort ), voor zijn ontbossingsactiviteiten in Afrika. Toen bedwong Cyril Hannon de beledigende opmerkingen van Louis Boyard. Acht dagen later antwoordde Jean-Luc Mélenchon, de leider van rebel Frankrijk, in een video op sociale netwerken: “Jullie zijn showrunners en we infiltreren jullie programma’s om ons woord te houden. (..) Hou jezelf geen moment voor de gek. over wat ons bestaan ​​betekent: we zijn geen vrienden en we zullen nooit privé worden neergeschoten voor de camera van de C8-host. Op dezelfde avond reageerde Cyril Hanoune op de leider van het opstandige Frankrijk door verschillende archieven in de ether uit te zenden die momenten van “heimelijke verstandhouding” tussen de twee mannen lieten zien. Papa gaf toen aan dat de leden van La France Insoumise tot nader order niet meer bij zijn groep zouden worden uitgenodigd. Na deze uitzending kondigde Jean-Luc Mélenchon publiekelijk aan dat hij Arcom ging overnemen. De politicus beschouwde de show als “100% verantwoordelijk” en “wraakzuchtig” tegen zijn partij.

READ  Prins Harry en Meghan Markle op het punt uit elkaar te gaan? Een familielid van het stel verbreekt de stilte

Video – Ontdek een minuut Cyril Hanouneh

“Hij graaft zijn eigen graf als hij op deze weg doorgaat…”

Na deze aankondiging van de leider van het opstandige Frankrijk reageerde Cyril Hanoune maandagavond opnieuw op C8. De gastheer hekelde de houding van sommige leden van Rebel France jegens hem, met name Mathilde Baneau die kritiek had op het besluit van de gastheer om geen LFI-leden meer te ontvangen: “Ik nodig iedereen uit die ik wil Mathilde! Het is geen verkiezingsperiode. Ik heb geen schema om boekhouding bijhouden!” nationaal. Ook de sterpresentator van C8 liet weer ongunstige foto’s van Jean-Luc Mélenchon zien. Deze eindeloze reeks over de gevolgen van de “Louis Boyard-zaak” heeft vanavond zichtbaar veel netizens boos gemaakt…