Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Quinté PMU – GRAND NATIONAL DU TROT VERWACHTING 23 november 2022

Quinté PMU – GRAND NATIONAL DU TROT VERWACHTING 23 november 2022

Diagnostische Canalturf.com


Foto door Goeland D'haufor Aankomst Quinté + Pmu Prix de Brionne 2022 in Vincennes

2022-versie van De Grand National-galop Het loopt stilaan op zijn einde. Voor de finale in Vincennes volgende maand welRowan Macwinchie-renbaan Welkom deze woensdag, etappe 14 van het circuit. De zestienjarigen die aan de start van deze bijeenkomst in de rij stonden, waren verdeeld over drie niveaus. Onze keuze viel op de eerste springplank en dan met name op de 6-jarigen Howfor-gel En de Eton-spel.

4 hoefor gel (foto) : Bij zijn GNT 2022-debuut verdiende deze dubbele vijf-tegen-zij-winnaar begin deze maand een mooie tweede plaats op het podium van Nantes. Getalenteerd en met het voordeel van eersteklas starts, is hij een van de prioritaire keuzes in de race.
3 GAMAY VAN ITON : Toegegeven, hij is sinds februari niet meer als winnaar over de finish gekomen. Hij werd echter waardig geacht om deel te nemen aan de Prix de Selection (Gr.I), aan het begin van het jaar, en had net zijn goede vorm bewezen door als tweede te eindigen in de finale Prix Médusa in Vincennes. eerste kans.
7 Falco Dihavarush : In tien betwiste vijven waren er twee overwinningen en vier plaatsen. Daarnaast getuigt zijn recentelijk behaalde tweede plaats in de moderne en goed samengestelde Prix d’Argentan van een goede vorm. Zowel uitgelijnd als op blote voeten, en goed gepositioneerd in de eerste klas, ziet ze er formidabel uit.
6 EDY DU POMMEREUX : Dit 8-jarige merrieveulen heeft vijf top-vijf noteringen behaald in acht opeenvolgende races. Aan de andere kant heeft hij tijdens zijn laatste vier openbare tours drie derde plaatsen behaald. Derde in de Prix d’Argentan, achter Falco d’Havaroche, zou hij hier mikken op een nieuwe plek.
13 versnellingen Doyle kisa: nog steeds slim op negenjarige leeftijd. Bekijk zijn laatste twee derde plaatsen, die hij onlangs behaalde in Vincennes. Twee jaar geleden, in 2020, als 10e geplaatst in die race, lijkt het erop dat het dit jaar nog beter zou kunnen doen. En dit ondanks de prestatie op afstand.
5 goddelijke monceau : lijkt hier in de eerste plaats verboden. Ze is echter moedig en eindigde vorige maand als derde in de Prix de la Ville de Caen (groep drie) in Normandië. Een prestatie die hem hier enige hoop geeft. Aantrekkelijk moordplezier.
1 FRAGONARD DELO : Hij is de minst welvarende van het ras en heeft geen speelruimte in zo’n samenleving. Hij eindigde echter net als derde in de etappe van Nantes op 9 november. Probeer het met lovenswaardige regelmaat en opnieuw blootsvoets nog een laatste keer te doen. Wantrouwen.
2 Magalo-bloemen : Als hij nog op zoek is naar een eerste zege in een vijfde, heeft hij vijf plaatsen in twaalf pogingen. Ze eindigde in april beduidend zesde in de uitgestelde etappe van GNT. Door op een reeks van drie platforms te blijven en ze zonder randen weer te geven, kan Quinté Reports opwinden.

READ  Super Mario Bros. verplettert de Noord-Amerikaanse kassa

In het geval van een non-runner: 10 DJANGO DU BOCAGE

speel het 4 – Nawras Asfour In het spel Simpel aan PMU.fr

Prins Muhammad bin Fahd UniversiteitPMU-klanten – speel deze race


Gekozen door Stefan Davy

Baseren
4 Howfor-gel
3 GAMAY DE L’ITON
Regelmatige kansen
7 Falco Dihavarush
6 Eddy de Baumereux
13 DUEL VAN DE GERS
buiten
5 Goddelijke Monceau
1 FRAGONARD DELO
2 Een bloem uit Magalo

Prognose samenvatting:

favoriet
4 – Nawras Asfour

slag voor het hart
3 – GAMAY DE L’ITON

moment van waanzin
6 – Eddie de Pomeraux

ZEturf.fr voorspellingenZEturf.fr voorspellingen


Kies ZEturf.fr

De voorspelling is Genybet.fr


De laatste ontmoeting voor de finale, gepland voor de eerste zondag van december in de Temple of the Trot, etappe 14 van de Grand National du Trot Paris-Turf wacht ons op woensdag 23 november op het felbegeerde circuit van Rouen-Mauquenchy. Ondersteuning voor pay-per-view-weddenschappen. Verdeeld over drie niveaus gaan zestien proefpersonen tussen de 5 en 10 jaar de strijd aan op een parcours van 2.850 meter hoog. Vooruitlopend op haar recente succes in Nantes, “Bigeon” Stofzuigergel (4) Nu heeft hij vele races op zijn benen en hij zou hier in topconditie moeten aankomen. Hij vindt een handige vermelding in de leaderboards en kan verschillende tactieken toepassen. Ook al blijft hij deze keer afwijken van zijn voorgangers, hij is een potentiële winnaar. Falco de Havaroch (7)die de befaamde tandem Eric Ravin/Jean-Michel Baudouin vertegenwoordigt, zal duidelijk niet bij voorbaat verslagen vertrekken… Jamie van Eton (3) Ze heeft zojuist haar ware gezicht onthuld na een gecompliceerde periode. Getalenteerd, resoluut in afwachting van bevestiging. Duelversnellingen (13) Het is de laatste tijd koud geweest en zal woensdag waarschijnlijk oogkleppen op hebben. Als dat zo is, is hij misschien meer opgewonden. doe voorzichtig ! Hoewel hij 9 jaar oud is, Goddelijke Monsu (5) Zeg nooit nooit. Hij kan alle treinen volgen en heeft dankzij de foutloze race de middelen om in de slotetappe van deze Groep 3 meer dan één deelnemer in te halen. Eddie de Pomero (6)in veilige vorm en toevertrouwd aan David Thomin, zal voor hem worden gehouden Frans Delo (1)en een goede derde voor de etappe van Nantes, en Django Du Bocage (10)op zijn versheid.

READ  Hoe Laura Smit de oplossing vond om haar complexen te vergeten

Kies Genybet.fr

nummer. paard bestuurder
4 Howfor-gel Duif CH. c.
7 Falco Dihavarush Ravin E.
3 GAMAY DE L’ITON Gilormini c.
13 DUEL VAN DE GERS abervard m.
5 Goddelijke Monceau LAGADEUC FC
6 Eddy de Baumereux Tom en.
10 Django Du Bocage F openen.
1 FRAGONARD DELO Nevada F.
2 Een bloem uit Magalo barrière een.
11 Freya du Pont Bazir zn.
8 Donna Viva Luquinox d.
16 Delia de Pomeraux Roger S.
12 Eiken geld SENET JF
9 Helios-tijdperk Harrell F.
15e Eiken Fado PLOQUIN P.PH.
14 Gewoon Gladys Rochard geb.

Druk op selectie

Canalturf nodigt u dagelijks uit voor een consult Quinté Race+En de Lijst van tien paarden geselecteerd door de belangrijkste kranten van de Equine Press (Paris Turf, Tiercé Magazine, Bilto, France Turf, Last Turf, Le Progrès de Lyon, Ouest France, Paris Courses, Le Parisien, France Soir, Turf, Le Favori, Turf Matin, Ocean Press).

nummer. paard bestuurder
4 Howfor-gel Duif CH. c.
7 Falco Dihavarush Ravin E.
13 DUEL VAN DE GERS abervard m.
3 GAMAY DE L’ITON Gilormini c.
6 Eddy de Baumereux Tom en.
1 FRAGONARD DELO Nevada F.
10 Django Du Bocage F openen.
2 Een bloem uit Magalo barrière een.
5 Goddelijke Monceau LAGADEUC FC
11 Freya du Pont Bazir zn.