Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Elektrified in een jurk met een diep decolleté

Elektrified in een jurk met een diep decolleté

Tijdens de slotceremonie van de 19e editie van Internationaal filmfestival van MarrakeshEn de Diane Kruger Zet het pakket. Aangesteld als jury liet de 46-jarige actrice zich van haar beste kant zien. En iedereen keek ernaar … Een Parijse avond gehouden in het Palais des Congrès op 19 november 2022, maar niet zonder de Hoge Bescherming van Zijne Majesteit Koning Mohammed VI.

Diane Kruger: Een jury weet de Society te bekoren

Geflankeerd door acteurs Taher Rahim en Vanessa Kirby en regisseurs Justin Kurzel, Nadine Labaki en Laila Marrakesh, ontving Diane Kruger de Grand Prix Etoile d’Or voor Chevalier Noir van de Iraanse regisseur Emad Ibrahim Dekordi. Maar voor iets anders zorgde de Duitse actrice voor heel wat opschudding… Het is de outfit van Shrek Norman Riedus Wat de vergadering sprakeloos achterliet! Sterker nog, tijdens de laatste avond van het Marokkaanse evenement wilde de mooie blondine opgemerkt worden en dat is ze goed gelukt.

Diane Kruger: Ze zet haar ogen zo elegant neer

Om haar superioriteit in de mode te bewijzen, wendde Diane Kruger zich tot de kleedkamer vanArmani Speciaal. Dus droeg ze een gedrapeerde paarse satijnen jurk bezaaid met strass-steentjes. Een gedurfde maar gecontroleerde keuze die een prachtige halslijn onthulde. Om haar look af te maken, koos de actrice een paar sandalen met open teen in dezelfde kleur als haar jurk. En om haar zeer glamoureuze uiterlijk te accentueren, streek de ex-vrouw van Guillaume Canet haar haar helemaal achterover, maar zorgde ervoor dat er wat spleten werden gemaakt. Het kapsel zou verwijzen naar de glamoureuze stijl van de jaren twintig, die ze op haar eigen manier herwerkte. Als er één ding over deze look gezegd kan worden, dan is het wel dat ze het feilloos heeft gedaan!

READ  De moeder geeft toe dat ze "erg bang" was.

Vind meer artikelen over mensen hier.