Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Charlotte Gainsbourg en Yvan Attal zijn achterbaks en overdreven gepassioneerd: een zeldzaam uitje met een ander zeer discreet koppel…

Charlotte Gainsbourg en Yvan Attal zijn achterbaks en overdreven gepassioneerd: een zeldzaam uitje met een ander zeer discreet koppel…

Ze verschijnen zelden samen. Charlotte Gainsbourg en haar metgezel Yvan Attal cultiveren hun geheime tuin al vele jaren. Samen kreeg het stel drie prachtige kinderen die veel op hen lijken. Zo is er Ben Attal, die 25 jaar oud is en al een tijdje helemaal verliefd is op Jourdan Krantel, die in het verleden een relatie had met Gaspard Ullil. En vervolgens Alice Attal, een mooie en getalenteerde jonge twintiger die haar Amerikaanse droom leeft in New York. En ten slotte is de jongste Jo Attal, die op 11-jarige leeftijd nog steeds met haar moeder in Parijs woont.

Een mooie broer waar je trots op bent Charlotte Gainsbourg en Evan Attal. Het lijkt erop dat de echtgenoten, die soms besloten om niet onder één dak te wonen, of zelfs niet in hetzelfde land te wonen, weerstand hebben geboden aan de wisselvalligheden van de tijd en de beproevingen die het huwelijksleven soms doormaakt. Hun publieke optredens zijn even zeldzaam als geheimzinnig. De laatste keer dat we een stel samen konden verrassen was op Roland-Garros. In het openbaar speelden de dochter van Jane Birkin en haar metgezel in het dagelijks leven lambda-liefhebbers. Ondanks hun 31 jaar samen, waren er nog steeds uitwisselingen aan de rechtbank over hun liefde.

Hij versterkte Ivan Atal met zijn elegante metgezel

En deze zaterdag 19 november was de liefde er nog steeds voor het stel. Charlotte Gainsbourg en Yvan Attal stapten uit voor de 10e verjaardag van het Global Gift Gala, een traditioneel liefdadigheidsdiner dat elk jaar wordt gehouden in het Four Seasons Hotel George V in Parijs, georganiseerd door Eva Longoria en Maria Bravo. En tijdens dit zeldzame uitje blijken de ouders van Ben, Alice en Joe Attal, knap, achterbaks en overdreven enthousiast te zijn. Voor de paparazzi was de regisseur niet gierig met grimassen. Dit traditionele liefdadigheidsdiner dat elk jaar wordt georganiseerd door Thierry Martineau, verantwoordelijk voor public relations, heeft tot doel geld in te zamelen voor de Global Gift Foundation en de Eva Longoria Foundation.

READ  Quinté PMU - GRAND PRIX ANJOU-MAINE 5 oktober 2022. Voorspelling

Een ander stel wordt niet getoond als ze elkaar ontmoeten

Dit jaar heeft Global Gift de vereniging Un Rien C’est Tout, voorgezeten door Cécile Duveaux, uitgekozen om een ​​deel van de opbrengst van de avond aan haar te schenken. Zo heeft een ander conservatief stel de mogelijkheid om er fantastisch uit te zien. In feite is Cécile Duffau niemand minder dan de metgezel van Vincent Lyndon, het paar formaliseerde hun relatie op het laatste filmfestival van Cannes, in mei 2022. Verschillende andere gasten waren ook aanwezig bij deze editie van Global Gift, waaronder Emmanuelle Devos en Baptiste Giabiconi, Marie Drucker, Adriana Karembeu, So Pretty in White, Midi Saadoun, Anthony Delon, Amandine Petit, So Low, Clouds en Camille Lellouche, onlangs moeder en nu al kwetsbaar. De zangeres betoverde de gasten door enkele van haar hits ten gehore te brengen. Christophe Bogrand en Beatrice Rosen namen de rol op zich van de heer en mevrouw van de ceremonie. Helen Segara gaf ook haar stem.