Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Marc Lavoine hekelde zijn “ongepast” gedrag

Marc Lavoine hekelde zijn “ongepast” gedrag

schermafbeelding / TF1 Marc Lavoine schokte veel netizens door erg gevoelig te zijn voor Lea, de jonge co-ster van Star Academy met wie hij op zaterdag 19 november een duet deelde.

schermafbeelding / TF1

Marc Lavoine schokte veel netizens door erg gevoelig te zijn voor Lea, de jonge co-ster van Star Academy met wie hij op zaterdag 19 november een duet deelde.

de televisie – “Ik walg ervan”En de “oude rotzooi”En de “Ik was echt geraakt”…aan het einde van de president filiaal ster Academie Op zaterdag 19 november zeiden veel netizens dat ze geschokt waren door “misplaatste positie” de zanger Mark Lavoine richting de jeugd Lea24 jaar.

Uitgenodigd om met studenten op te treden ter gelegenheid van de halve finale van zaterdag, interpreteerde de 60-jarige zanger opmerkelijk genoeg zijn bijnaam ” ik vergat alles naast de jonge vrouw. Als de prestatie van de jonge vrouw, die zich samen met Anisha, Luis en Enola kwalificeerde in de finale, de geesten niet bijzonder deed opvallen, een opeenvolgend schot voordat ze de kijkers op een andere manier uitdaagde.

We zien de zangeres naar de jonge vrouw leunen en een paar woorden in haar oor stoppen voordat ze een kus in haar nek plaatst. Gedrag dat bijzonder wordt bekritiseerd op sociale netwerken, met name vanwege hun respectieve leeftijden.

Complimenten en gebaren werden als onjuist beschouwd

“Je veroordeelt Lea, maar ze voelde zich duidelijk niet op haar gemak na de kus van Marc Lavoine in de nek, ik walgde ervan”tekent de gebruiker op Twitter. Marc Lavoine kust kleine Lea in de nek, die al benadrukt dat haar hele optreden aan het veranderen is. Normaal. Oud vuil een ander betreuren.

Na het nummer complimenteerde de zangeres de jonge zangeres ook met haar lichaamsbouw. “ Je was zo mooi tijdens de repetitie op de schommel, maar het geeft niet, je werd er niet voor gestraft…”Ontslagen door Marc Lavoine. Wederom een ​​zin die veel twitteraars niet zo goed begrijpen, Zoals je hieronder kunt zien :

Bekijk ook op The HuffPost: