Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Het zeer eigenzinnige uiterlijk zorgt ervoor dat mensen reageren

Het zeer eigenzinnige uiterlijk zorgt ervoor dat mensen reageren

Camellia Jordana is “geërgerd” in Star Academy: haar vreemde uiterlijk zorgt ervoor dat mensen reageren – TF1

Aanstaande zaterdag 19 november, halve finales ster Academie Getoond aan kijkers op TF1. Het is vier weken geleden dat de zes favorieten die nog in de race waren aan het avontuur begonnen. Uiteindelijk haalden ze het einde, maar deze nieuwe beloning was doorslaggevender dan ooit. Alleen Lewis was beschermd, nadat hij zijn ticket voor de finale had veiliggesteld na zijn beoordelingen. Zijn metgezellen Enola, Chris, Anisha, Leah en Tiana werden de hele avond door het publiek gestemd. Drie van hen worden gered en twee geëlimineerd.

Maar in afwachting van wie er vorige week naar het kasteel van Dammarie-les-Lys zal terugkeren om er een te wonen, heeft de productie een veelbelovende avond opgevoerd. De geaccrediteerde artiesten waren vooral blij dat ze op het podium konden komen om duetten met de studenten te delen. Na Claudio Cabello die Anisha verraste of Lea die vertrok voordat ze met Marc Lavoine zong, was het Tiana die de kans kreeg om voor zichzelf op te komen. De jongste van het seizoen trad op met Camellia Jordana Mistral winnaardoor Renaud.

“beschamende” blik

Een optreden dat indruk maakte op het publiek, de docenten en ook netizens, die een zachte zoetheid in Tiana herkenden. Maar vooral op het web trekt de zeer vreemde outfit van Camellia Jordana de aandacht. Sterker nog, de zanger koos voor een strakke zwarte colblouse, die getailleerd…

Lees verder

Lees ook

Cannes 2021: Carla Bruni in jurk met split, Camellia Jordana in zeer lage snit tegen Jodie Foster en zijn vrouw
NRG Music Awards: Bilal Hosni, met een kaalgeschoren hoofd en witte wenkbrauwen, voor de Star Academy-leraar, met een onuitsprekelijke blik
Enola “Zeer vlotte, zeer goede student”: een voormalig Star Academy heeft een heel duidelijke mening!

READ  Bubba neemt deel aan Damso's live-uitzending ... om hem te feliciteren