Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Star Academy: Lea plaagt tijdens duet met Marc Lavoine, “Shame of my life!”

Wie zaterdag zegt, zegt een nieuwe aflevering van ster Academie. En niet in de laatste plaats omdat het alweer de halve finale van het seizoen is! Deze week zijn vijf studenten genomineerd door hun docenten, en bijna alle genomineerden doen nog mee in de competitie. In feite kwalificeerde Lewis zich pas voor de verwachte finale op 26 november (vanaf 22.00 uur ET!) dankzij zijn eerdere kijkcijfers gedurende de week. Dus Anisha, Enola, Tiana, Chris en Léa zullen zich moeten onderwerpen aan de stemmen van het publiek en twee van hen zullen aan het einde van de avond worden uitgeschakeld.

Ze hadden echter de kans om zich de hele avond te bewijzen door te zingen met bevestigde artiesten Mark LavoineEn de Claudio Cabello (die na het duet een grote aankondiging deed voor Anisha)En de Patrick BroyleEn de Clara LucianiEn de Vianne En de Sofia Saididie de halve finale bereikte in Sterrenacademie 3.

Er deed zich een technisch probleem voor, Leah raakte van streek

Lea kreeg de kans om naast Marc Lavoine haar stem te laten horen ik vergat alles. Voor de gelegenheid was er een mooie tafel neergezet waar de leerling al zittend op een schommel moest beginnen met zingen. Maar het lijkt erop dat het zo slecht was gerepareerd dat het bijna uit Leah viel. De camera’s draaiden weg terwijl ze een close-up van Nikos Aliagas en Clara Luciani gladstrijken. Op de achtergrond kunnen we echter heel goed de stem van Léa horen, geïrriteerd door de situatie. “Nee, maar het is de schande van mijn leven, hé!Ze ging weg, waardoor haar kameraden op de set moesten lachen.De technische teams besloten toen om die wiebelige schommel aan het einde niet te gebruiken.Maak je geen zorgen Leah, laat je niet afleiden! Vorige week at ik vlees, alles is in orde, het is de show!‘, juichte Nikos Aliagas, die vorige week flink ten val kwam.

READ  Francoise Hardy vertrouwt haar gezondheidsproblemen

Ondanks deze teleurstelling presteerde Lea goed en speelde ze een uitstekend duet met Marc Lavoine. Hij vergat zijn optreden met Amir aan het begin van het avontuur te bekritiseren. “Ik heb me aangepast, ik ben zo opgewonden om met haar te zingen, in de eerste plaats omdat ze een heel nuchtere vrouw is, ze werkt veel en repareert meteen de dingen waar we samen aan hebben gewerkt, ze is echt geweldig. Ze heeft dit kleine dingMaak kennis met Marc Lavoine.