Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijfde. De Ile de France Handicap in Saint Cloud deze dinsdag 17 mei 2022. – Angers Info

De Ile de France Handicap in Saint Cloud op dinsdag 17 mei 2022.

Richting Saint Cloud op dinsdag 17 mei 2022 voor Tiercé-Quarté-Quinté+. In dit evenement zal Ile de France Handicap het als starters tegen elkaar moeten opnemen. De race wordt verreden over 2.100 meter en kost 50.000 euro.

In dit evenement maakte Santorin (1) een goede comeback bij Lyon-Barelli. Hij was eerder in zijn jeugd in een groep geplaatst en heeft sindsdien zijn claims naar beneden bijgesteld en hier zal hij deelnemen aan zijn eerste handicap. Hij had moeten winnen op voorwaarde van zijn laatste comeback en hij zou in staat moeten zijn om in de winnende set van deze vijfde set te stappen. Lettyt Fight (3) is een bekende concurrent op het niveau dat ons hier interesseert. Zijn uitjes van het jaar waren niet definitief op papier. Maar voor mijn familielid. Zijn comebackrace was bemoedigend. Meer recentelijk moest hij zijn inspanningen een beetje vroeg beginnen nadat hij in dikte moest toenemen. Met een goede baan op dinsdag kan een volger van goed terrein zich hier het beste beledigen. Salduro (8) is een gloednieuw paard dat zijn entourage dit jaar in de richting van een handicap heeft gekeerd. Na een bemoedigend eerste optreden op het vijftigste niveau, werd het onlangs niet bevestigd. Ter verdediging van hem moest hij die dag veel reizen. We zijn nog heel, we zullen ervoor zorgen dat hij niet overhaast wordt veroordeeld. Golfing Star (13) staat de laatste tijd volop in de schijnwerpers. Helaas voor zijn ontvoerders, werd hij die dag gearresteerd door zijn partner. Dit, zoals veel van zijn teamgenoten, na het horen van een hard geluid in het midden van de race en Stéphane Pasquier uit angst voor een fysiek probleem met zijn paard, koos ervoor om het te stoppen. Gelukkig vreesde zijn entourage meer dan kwaad. Dit elegante paard kan hier worden vervangen …

READ  Les Héritières sur Arte: Wat is deze sociale tv-film over uitzonderlijke middelbare scholen waard met Déborah François en Tracy Gotoas? bioscoop nieuws

Jenny’s geheimen

Mattheüs Brassem: Ilot Secret (2) kreeg vorige keer een goede inzending en heeft het niet gemist. Hij is waardig omdat hij zijn moreel moest herstellen door zichzelf op te dringen, die altijd al zijn kwinten geeft. Deze overwinning maakte hem erg verdrietig en het bracht een geweldig moreel in dit toernooi. Logischerwijs heeft hij een goede kaart te spelen.

Henry Alex Bantal: Rue des Irelands (4) is nog steeds competitief voor succes, op voorwaarde dat alles tijdens de cursus zo soepel mogelijk verloopt, want het is echt afwachten. Nu zal ze het pad vinden dat ze liefheeft en ik hoop haar weer de hoofdrollen te zien spelen.

Stefan Wattel: Baraten (5) liep in april gemakkelijk naar de overwinning en herwon het vertrouwen. Ik denk dat ik het veel te lang heb gebruikt sinds het werd geneutraliseerd, vandaar de rommelige resultaten sinds het begin van het jaar. Ik hoop dat ik me niet vergis door het voor een kortere periode te presenteren. Het is zeker beter op een zachtere baan, maar het kan het goed doen op goede grond.

Christoffel Escuder: De Gipsy Jet Sept (6) maakt nog steeds een hele reeks goede ritten. Voor deze waarde is het competitief in handicaps, misschien is het moeilijker in de vijfhonderd voor successen, maar de plaats is binnen handbereik. Momenteel maakt hij echter een geweldige periode van vorm door.

Michael Delzangles: Goochelaar (7) is tot “grootheid” gevallen en presteert goed, wat mij doet geloven dat hij kan concurreren in waarde 36. Met een goede racebaan zou hij heel goed moeten lopen.

READ  Coronavirus - Michel Cymes haalt uit naar antivaccins: "Deze mensen zijn egoïstisch. Ze zijn niets" - video

David Smagah: El Manifico (9) heeft de afgelopen tijd weer heel goed verdedigd in een gelijkaardige wedstrijd. Sindsdien gaat alles goed met hem. Daarom is het redelijk om dinsdag nieuw goed gedrag van hem te verwachten.

Vaclav Luka: Ideal King (10) had kleine gezondheidsproblemen en kwam in april terug. Ik denk niet dat hij veel kans heeft hier en hij is niet de beste die op het spel staat. Het is moeilijk om een ​​optimist te zijn.

Georgios Olympensis: Nishan, 11, zit nog steeds in twee relatief teleurstellende ronden in vergelijkbare races. Zonder het echt uit te kunnen leggen. Hij is ’s ochtends echt eerlijk tegen zichzelf. Zijn ruiter, die er elke dag op rijdt, vindt het altijd goed. De laatste tijd is hij volgens zijn jockey nog nooit in de race geweest met ponygedrag. We hopen hem dinsdag zijn ware aard te zien tonen.

Miss Anne Sophie Crombies: Gerenoveerd (12) in goede staat. Op zijn leeftijd werken we aan versheid totdat hij vrijwillig de vluchten bereikt. Maar op zijn leeftijd kent hij ook de muziek goed en is zijn gedrag moeilijk te zeggen. Hij lijkt op dit moment in een goed humeur te zijn, maar dinsdag wordt heet en zwaar, wat me een beetje irriteert. Het keert ook terug naar Saint-Cloud, wat ook een klein vraagteken oproept.

Mevrouw Bea Brant: Bourdain (14 jaar) doet bijna al zijn boodschappen. Gezien zijn lage gewicht heeft hij zojuist tot zijn handicap laten zien dat hij competitief kan zijn met een waarde van 33. Nu had ik liever gezien dat rechtshandige training het eerste evenement was… hier zal hij zijn best doen en hopelijk kan hij een plekje krijgen.

READ  Omar Sy werd door Time Magazine uitgeroepen tot 100e persoon van het jaar

Frederik Hoofd: En Or (15) liep in een vergelijkbare wedstrijd iets langer en op licht plakkerige grond goed. Het paard is in goede vorm gebleven en zou zich goed moeten gedragen, hoewel de afstand misschien wat kort is.

Mattheus Poetin: Benny Benny (16) loopt nog steeds erg goed op deze baan. Op die dag stond dit uiterst integere en handelbare paard aan de leiding. Maar hij kan ook wachten tijdens de cyclus. Het hangt allemaal af van het tempo van de race. Hij is in uitstekende vorm en ik hoop hem dinsdag weer goed te zien verdedigen

vind alle vijfde races En alle laatste tips op onze pagina FB De nieuwe Quinté mobiele app is online beschikbaar op Google Play Store

Wed op deze race met PMU, er wordt tot 200 euro aangeboden voor je eerste weddenschap “(zie voorwaarden op pmu.fr)

Samenvatting: 2-15-9-4-7-6-14-16 Persoverzicht: 2 – 9 – 6 – 7 – 15 – 4 – 5 – 14

Paarden: 4-2-7-11-5-16-6-1
Europa 1: 6-9-14-7-4-2-15-12
Parijse:
Elzas: 2-7-6-14-13-10-16-9
Stadion van Parijs: 4-2-16-9-15-3-13-7
RTL: 9-14-6-7-4-2-11-5