Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Thomas Chisholm neergestoken, nieuwe onthullingen van deze verschrikkelijke aanslag in Parijs, zijn familieleden verbraken de stilte

Aanstaande maandag 16 mei 2022, rond 01:40, Ex-Top Chef genomineerd, Thomas Chislom, ernstig gewond Tijdens een steekpartij in het hart van de hoofdstad. Als de vitale prognose van de 31-jarige chef-kok tot nu toe is aangenomen, blijkt uit nieuwe informatie van het parket van Parijs, doorgegeven door de Parijzenaar, dat zijn gezondheid dramatisch is verbeterd. Een 19-jarige man is aangehouden en aangehouden.

Thomas Chislom werd opgenomen in het ziekenhuis

Onze collega’s meldden dat de evenementen zouden plaatsvinden in de buurt van het Grand Palais Éphémère, in het 7e arrondissement van Parijs, tijdens de Taste of Paris. Een politiebron geeft aan dat er een gewelddadige ruzie uitbrak tussen twee mannen voordat het gevecht begon. Onder de slachtoffers werd Thomas Chislom aangetroffen met een ernstige lieswond. Zonder verder oponthoud brachten de hulpdiensten de president over naar het Georges Pompidou European Hospital.

Het vinden van een mes op de plaats van de tragedie zou de vermeende dader hebben geïdentificeerd. Abdul Majeed H. De 19-jarige werd rond 02.00 uur gearresteerd in het 14e district. In een bericht op het Instagram-account van Thomas Chishlom staat dat het ” Iemand buiten het team Hij werd in politiehechtenis geplaatst en de jongeman ontkende elk spoor.

De familie Top Chef reageerde op haar beurt op deze tragische gebeurtenis. Arnaud Baptiste deelde opmerkelijk genoeg een bericht op sociale netwerken ter ondersteuning van zijn collega. ” Laten we broeder Tutu kracht geven voor zijn herstel schreef in het verhaal. Wat Bruno Oppen betreft, zei de chef: “ Zwaar hart. Al mijn gedachten zijn bij jou Thomas, maak je klaar om zo snel mogelijk weer op de been te komen De woorden aanraken.

READ  Nuit Blanche in Parijs 2022, 10 waanzinnige meeslepende installaties

VB

Zie ook: