Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Filmfestival van Cannes 2022: Eva Longoria en Katherine Langford, L’Oreal Girls op de rode loper

Filmfestival van Cannes 2022: Eva Longoria en Katherine Langford, L’Oreal Girls op de rode loper

Ziezo, Cannes 2022 is begonnen! De openingsceremonie, georganiseerd door Virginie Evira, vond plaats op dinsdag 17 mei. We hebben al sterrecensies gezien op rode loperVan Gérard Jugnot als getrouwd stel tot voormalig Miss France. We moesten ook vertrouwen op de L’Oréal-meisjes.

Hij werd opgemerkt zodra hij de Croisette bereikte, Eva Longoria Ze schittert weer op de rode loper en loopt erover sinds het midden van de jaren 2000. De Amerikaanse actrice L’Oréal Muse draagt ​​nu al meer dan tien jaar een lange zwarte jurk met lovertjes en een laag uitgesneden, doorschijnende snit. De groep ondertekende Alberta Ferretti. Deze samenwerking met de Franse cosmeticagigant Eva Longoria eert haar volledig. “Het is een eer om deel uit te maken van de L’Oréal Paris-familie en om deel uit te maken van een campagne die zegt: ‘Je verdient het’. “Ik verdien het” is een filosofie die ik erg leuk vind en waar ik voorstander van ben. Daarom ben ik erg trots om deze waarden te vertegenwoordigen‘, staat er op de website van het merk.

De actrice slaagde erin een jonge collega te ontmoeten, die ook werd gerekruteerd door L’Oréal: Catherine Langford. De ster van de serie 13 redenen waarom Ze verscheen in een sprankelende zilveren jurk van Prada. Ze kreeg ook de kans om te vertellen over haar band met het merk. “Er is een echte positieve verandering in de manier waarop de samenleving naar schoonheid kijkt en de ontwikkeling van de professionals achter de lens. Het is geweldig om deel uit te maken van een merk dat vrouwen uit alle lagen van de bevolking ondersteunt en staat voor hun waarde die verder gaat dan hun uiterlijk. Schoonheid kan soms intimiderend zijn, vooral als je jong en ongemakkelijk bent, maar voor mij zijn make-up en mode altijd een manier geweest om mezelf te laten gelden. Daarom ben ik er trots op de missie van L’Oréal Paris te kunnen belichamen“, zoals jij zegt.

READ  Verwacht de PRIX DE CASTERA-VERDUZAN

Merk op dat we overdag ook Aishwarya Rai, ook het L’Oréal Museum, voor het hotel konden zien MartinezDie de afgelopen twee weken veel sterren heeft gekregen.

Deze eerste dag op de Croisette was intens en zette het ritme voor de rest van het festival. Het is de film Snijdt! door Michel Hazanavicius die in de opening en buiten competitie te zien was.