Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

She-Hulk: Trailer voor de serie bij VOST + jouw mening!
Zoals u weet, is het momenteel de periode van de “Introductie”, een reeks conferenties waarin Amerikaanse zenders hun toekomstige programma’s presenteren aan adverteerders en journalisten … En voor Disney + is er natuurlijk She-Hulk: Advocaat In zicht ! Kevin Feige heeft gisteravond de eerste trailer van de show onthuld, met een ondertitel die de carrière van Jennifer Walters (advocaat) benadrukt, een nieuw logo (de derde) en een releasedatum (17 augustus). Er zullen zelfs 9 afleveringen zijn en primaire Benedict Wong (Wong) is nu bijgeschreven op de cast. Nou, het zal waarschijnlijk een tijdje duren om te wennen aan een nieuw groen gezicht dat 100% CGI is binnen het Marvel Cinematic Universe … maar, toch?

De avonturen van Jennifer Walters / She-Hulk, een advocaat die gespecialiseerd is in superheldenzaken. Er zijn veel Marvel-personages, waaronder de Hulk en de gruwel.

ik

ik

serieel Sterke vrouw Het wordt uitgezonden vanaf 17 augustus 2022 op Disney+, met Tatiana Maslany (Jennifer Walters/She Hulk), Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk), Tim Roth (Emile Blonsky/Abomination), Benedict Wong (Wong), Ginger GonzagaEn Josh CigarEn mooi mooi (Mary McFerran/Titanië), John Bas En Renée Elise Goldsbury (Amelie).READ  Kate Middleton: Haar zoete belofte aan een 4-jarige gaat door het ergste ...