Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Myriam Abel (Nouvelles-ster): De zanger is “onherkenbaar” vanwege plastische chirurgie

De afgelopen jaren is er veel veranderd op het gebied van televisie. Terwijl steeds meer programma’s een plekje in de harten van de Fransen proberen te vinden, is de laatste nostalgischer naar een ander tijdperk. Sterker nog, in plaats van nieuwe concepten in de lucht te ontdekken, is het duidelijk dat kijkers vooral een aantal van hun favoriete programma’s terug willen. Dit zei C8 tijdens de uitzending van dinsdagavond Top 10 gemiste aanbiedingen. Onder deze classificatie vinden we bijvoorbeeld Hallo wij Geschreven door Christophe Dechavan, geheim verhaal of nergens anders. De competitie nieuwe ster Ook eerdere kandidaten werden aangehaald en verdedigd. Myriam Abel Hij keurde de certificering persoonlijk goed ten gunste van het programma. Sympathieke blondine daar Ze deed mee in 2005, tijdens het derde seizoen waarin ze uiteindelijk won.

Sindsdien heeft Myriam Abel een mooie carrière in de muziek gevolgd. Maar de laatste jaren heeft de jonge vrouw ook tijd genomen fysiek transformeren. Haar uiterlijk vormde zelfs een uitdaging voor netizens, die ervan overtuigd zijn dat ze vaak haar toevlucht nam tot plastische chirurgie. Ze aarzelden niet om het hem op internet te vertellen, soms een beetje wild. “Miriam Abel, maar ze is verschrikkelijk. wat heb je gedaan? armoede“,”oh Myriam Abel, wat heb je gedaan ?! Dit gezicht, wat jammer!“,”Nee maar Myriam Abel Onherkenbaar! Stop de operatie, het is teveel!“,”tegenIk was geschokt om haar vanavond misvormd te zien als gevolg van een operatie. Vroeger was het zo mooi in de natuur, het lijkt nergens meer op“,”De plaag van plastische chirurgie op het gezicht Myriam Abel… mishandelingKunnen we lezen op Twitter.

READ  'Shameless' en 'gewelddadig'... Brigitte Bardot en Natalie, zijn ex-vrouw, swingen op Alain Delon!