Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Myriam Abel is onherkenbaar na haar plastische chirurgie: netizens hallucineren

Myriam Abel is onherkenbaar na haar plastische chirurgie: netizens hallucineren

Myriam Abel, de voormalige winnaar van “Nouvelle Star” verscheen deze week op tv. Zijn gezicht was veranderd door een operatie.

Myriam Appel heeft zojuist een publieke comeback gemaakt, en tweeters zullen zich haar herinneren. De winnaar van de “New Star” was de gast C8 op dinsdag 17 mei 2022 tijdens de TPMP XXL Show. Het onderwerp is gewijd aan “10 meest gemiste shows”.

Carrière op tv

In deze aflevering keert Myriam Abel terug naar haar verschillende nominaties voor “New Star”. Aan het einde van het derde seizoen won de zanger. Het podium brengt ons terug naar 2005. Zijn overwinning werd niet door iedereen gewaardeerd. Zoals Andrei Manoukian. “Een klein foutje in acteren. Ze had een vreselijke stem, maar helaas… toen deed ze alle domme dingen die niet mogen”, vertelde hij onze collega’s van figaro.

Al snel bracht de zangeres “Life Before You” uit, het eerste kunstwerk voor haar bijnaam “Don”, die later een zilveren schijf werd, zoals door haar werd bevestigd. hier. In 2011 nam Myriam Abel deel aan de reality-tv-film Angels.

Schok voor de luidsprekers

Deze dinsdag, na een aantal jaren zonder een opvallend publiek optreden op televisie, verscheen Myriam op C8 met een gezicht… een getransformeerd gezicht. Door een of meer plastische ingrepen hadden netizens het moeilijk om de ster te leren kennen. Een reeks die ze niet nalieten om commentaar te geven en deze massaal te delen op sociale netwerken.

“Mijn Miriam Abel, wat heb je gedaan?! Dat gezicht, wat jammer!” Sarah lanceert op Twitter.

De plaag van plastische chirurgie op het gezicht van Miriam Habil.. mishandeld!#TPMPXXL

– Ratatouille (@Ratatouille1er) 17 mei 2022

“Nee, maar Myriam Abel is onherkenbaar! Stop de operatie, het is teveel!” Een andere internetgebruiker merkte op.

Oh Myriam Abel, wat heb je gedaan?! Dit gezicht, wat jammer! \ ud83d \ ude31#TPMPXXL

– Sarah\ud83c\udf34 (@Sarah_Hiba_) 17 mei 2022

“De plaag van plastische chirurgie op het gezicht van Myriam Habil… mishandeld!” Reacties in een Twitter-moment van wijs. Een show die de meesten van hen moeten onthouden.

READ  In "L'Amour est dans le pré" op M6 huilde Stephane's minnaar bijna van vreugde tijdens het speeddaten