Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Bernadette Chirac, cuckold, schiet op Jack’s minnaressen: ‘Ik wil er maar drie’

Flirterig, Jacques Chirac was openhartig, zijn verleidelijke temperament verstopte zich niet voor de media. Maar voor de voormalige president van de republiek ging het nog verder, want het was niet alleen een kwestie van reputatie, maar ook van minnaressen. Schrijver en journalist Catherine Nye sprak over dit onderwerp in een interview op Europe 1 op 15 mei 2022, waarin ze beschreef wat zijn vrouw is. Bernadette Ze voelde toen, in het aangezicht van de avonturen van haar beroemde echtgenoot.

Laurent Mariotte te gast op Europa 1 in de show zondag tafelCatherine Ney bespreekt Bernadette Chirac en haar ervaring in de positie van Jack:Ze had een stoer karakter, maar hij was een zeer grillige echtgenoot en ze klaagde veel over hem. (…) Ze zei dat hij een beetje vijandig was, met affaires. (…) Bovendien zei ze op een dag tegen me, omdat ik haar bij de kapper ontmoette: ‘Jack heeft me veel bedrogen, ik ken ze allemaal, maar er zijn er maar drie waarvan ik er een paar wil hebben. En weet je waar ik vandaag blij van word? Ik zie ze, ze zijn net zo lelijk als ik! “ Zure humor maskeerde ook de wonden van de voormalige first lady en ze moest het verraad van een in 2019 overleden politicus verdragen.

De voormalige president van Yellow Pieces – nu vervangen door Brigitte Macron – 88, is nu conservatief in de media. Zijn dochter Claude stemde ermee in het nieuws in maart te presenteren aan de berg : “Alles is rustig, ze doet wat ze kan. We hopen allemaal, en ze is een primeur, om in april naar Curies te kunnen gaan. Dat zal me toelaten om meer aanwezig te zijn bij Tulle en Brive en zal haar ongetwijfeld heel gelukkig maken.”

Met de steun van haar dochter Claude, die “assistent” is geworden, beweegt Bernadette Chirac zich nu met behulp van een rolstoel. In haar Parijse appartement aan de Quai Voltaire in het 7e arrondissement wordt ze verwend door haar dierbaren, terwijl ze rouwt om haar man, hoe moeilijk het ook is om met hem samen te leven, en voor hun dochter, Lawrence.

READ  Netflix: de dag waarop Jean-Claude Van Damme platformsucces voorspelde