Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vijf gevallen van myocarditis werden gecontroleerd na het Pfizer-vaccin

Hoewel het AstraZeneca-vaccin is gekozen vanwege de ernstige bijwerkingen, is het nu de beurt aan het Pfizer / BioNTech-vaccin. Dat maakte het Nationaal Agentschap voor Medicinale Veiligheid (ANSM) vrijdag 30 april bekend Vijf gevallen van myocarditis, Myocarditis (in de meeste gevallen goedaardig), Het werd onthuld in Frankrijk Bij mensen die zijn gevaccineerd met het Pfizer / BioNTech-vaccin.

Momenteel wordt het verband tussen deze gevaarlijke bijwerkingen en het vaccin meer dan 14 miljoen keer toegediend (de eerste en tweede dosis gecombineerd, Niet vastgesteld. Daarom benadrukte ANSM dat “de beschikbare gegevens in dit stadium niet voldoende elementen bieden om de rol van het vaccin af te leiden, maar ze vormen niettemin Mogelijke indicatie Geneesmiddelenbewaking die moet worden gecontroleerd.

De melding begon in de nasleep van myocarditis bij jonge mannen in Israël, na de injectie van een tweede dosis van het Commernate-vaccin. Deze zaken werden geleid door de Regionale Centra voor Geneesmiddelenbewaking (CRPV), het Oversight Committee bij l’ANSM, “naar mij Heranalyse van casusgegevens van myocarditis En myocarditis die sinds het begin van de vaccinatie door CRPV’s in Frankrijk is verzameld. “

Er werden 16.030 gevallen van bijwerkingen geanalyseerd

ANSM verklaarde deze bijwerkingen “Hij zal onder specifiek toezicht komen te staan En het zal op Europees niveau worden gedeeld. ”Met de European Medicines Agency (EMA). Voorlopig, sinds de start van de vaccinatie met Pfizer / BioetecIn de meeste gevallen werden 16.030 gevallen van bijwerkingen geanalyseerd “Zowel verwachte als ongevaarlijke” effecten Van de meer dan 13,6 miljoen injecties werden vanaf 22 april uitgevoerd.

De redactie beveelt u aan


Lees verder