Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Vier cryptocurrencies om te bekijken in 2022

Als dat nog niet het geval is, zal cryptocurrency in 2021 de mainstream bereiken. De totale marktkapitalisatie van cryptocurrency heeft de $ 3 biljoen overschreden, en financiële regelgevers, van de hoofdstad tot Peking, beginnen de activaklasse serieus te nemen, en Elon Musk viel Dogecoin Zaterdagavond Live.

Met het aanbreken van 2022 zijn alle ogen gericht op de toekomst van cryptocurrency. Momenteel zijn tokens zoals Bitcoin En Ether is goed bekend bij alle geïnteresseerden van dichtbij of op afstand. knuffelsMet Bitcoin die regelmatig wordt verhandeld voor ongeveer $ 60.000 en Ether voor meer dan $ 4.000, zijn sommige beleggers mogelijk op zoek naar minder gevestigde cryptocurrencies die een hoger rendement zouden kunnen bieden. Hier zijn vier opkomende cryptocurrencies om op te letten, aangezien de dageraad van 2022 al exponentieel is gegroeid. Massief in 2021 en het is verre van onbekend

Shiba Inu (schapen)

Deze meme-munt explodeerde in 2021 in het publieke bewustzijn, voortbouwend op het succes van Dogecoin om het nieuwste gedecentraliseerde eerbetoon te worden aan de beste vriend van de mens (Shiba Inu is een hondenras). Shiba Inu bereikte eind oktober een recordhoogte en naderde een marktkapitalisatie van bijna $ 40 miljard. Op hun beurt, de hordes Token-volgers – de naam Sheparmi – Robinhood gevraagd om terug te keren vergrijzing Beschikbaar op het cryptoplatform van de beursapplicatie.

SHIB-aandelen zijn de afgelopen weken in waarde gedaald, waarbij de marktwaarde is gehalveerd tot ongeveer $ 20 miljard. Zal zijn val een laatste koopkans zijn voor het grijze leger? Of zal Shiba Inu in 2022 steeds verder wegglippen in de duisternis van meme-munten?

READ  MARKTPUNT - Rode weefgetouwen in Europa, inflatie nog steeds bezorgd (UPDATE)

Solana (SOL)

Momenteel is Solana, de op vier na grootste cryptocurrency ter wereld met een marktkapitalisatie van meer dan $ 62 miljard, een aanzienlijke rally doorgemaakt in 2021. Nadat het begon te handelen op minder dan $ 2, bereikte het begin november een recordhoogte van $ 260 en wordt vandaag verhandeld ten noorden van 200 dollar.

Sol Het is het originele token van het Solana blockchain-netwerk en de stijgende hoogte weerspiegelt ook de groeiende vooruitzichten van Solana. Blockchain wordt steeds populairder vanwege de snelheid van transactieverwerking, en Sam Bankman-Fried, oprichter en CEO van de cryptocurrency-uitwisseling FTX, gaf het onlangs een bijkomend voordeel. Ethereum. Als Solana zijn aanwezigheid blijft vergroten, kunnen SOL-dragers op de maan terechtkomen.

Cardano (ADA)

Achter SOL, met een marktkapitalisatie van $ 55 miljard, staat Cardano, die ook een enorme rally zag in 2021. De openbare token werd verhandeld onder $ 0,20 en steeg begin september tot boven $ 3, waardoor het de op twee na grootste cryptocurrency ter wereld werd.

Cardano is het idee van Ethereum-medeoprichter Charles Hoskinson, die Ethereum verliet na een ruzie met de plannen van Vitalik Buterin om de non-profit blockchain te behouden. Cardano heeft naam gemaakt, maar met Er is Te midden van een bearish streak van meerdere maanden, zou 2022 een waterig jaar kunnen zijn.

Lawine (Afax)

lawine Hij was erg actief dit jaar, begin 2021, fax Hij handelde op iets meer dan $3; Eind november bereikte het een recordhoogte van meer dan $ 146, genoeg om Dogecoin in te halen en een van de top 10 cryptocurrencies ter wereld te worden. Vandaag handelt het op meer dan $ 116, met een marktkapitalisatie van meer dan $ 26 miljard.

READ  Bruno Le Maire, hervormer op het platteland

AVAX is het originele token van de Avalanche-blockchain, een van de opkomende concurrenten van Ethereum op het gebied van slimme contracten. De herfstrally van AVax is gestimuleerd door een nieuwe samenwerking met Deloitte, waarbij adviesgigant Avalanche wordt ingezet om zijn werk met het Federal Emergency Management Agency (FEMA) te ondersteunen. De deal met Deloitte geeft Avalanche een benijdenswaardige dosis geloofwaardigheid. In 2022 kunnen de blockchain en zijn token profiteren van deze basis om nieuwe hoogten te bereiken.