Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video. Airbus A340 landt op Antarctica, in eerste historische kritiek op netwerken

“Dit is de eerste keer dat een Airbus 340 op Antarctica is geland, het is historisch! Gefeliciteerd! “De piloten van het vliegtuig verheugden zich. Dit is inderdaad de eerste keer dat 175 hiervan zijn getoond. Wolffang-amfitheater op Antarctica Hij past op de wielen van een Airbus 340.

Op maandag 22 november vertrokken Kapitein Carlos Merbury en zijn bemanning vanuit Kaapstad, Zuid-Afrika, op weg naar Antarctica. Een terugreis van iets meer dan vijf uur enkele reis, uitgevoerd door Hi Fly. Landen op de rand van de wereld is geen sinecure. De ijsbaan vermindert het zicht aanzienlijk. Piloten moesten een speciale bril dragen om niet onder de indruk te raken. De kou verstoorde de instrumenten aan boord, waardoor de navigatieapparatuur overbodig werd.

Het missievliegtuig zal dit seizoen worden gebruikt om enkele toeristen te vervoeren, Samen met de wetenschappers Antarctische goederen.

Deze prestatie op het gebied van luchtvaart zorgde er niet voor dat veel netizens op sociale netwerken gingen communiceren. Ze bekritiseren de interesse om een ​​vliegtuig van deze omvang naar een deel van de wereld te sturen, zoals de rest van de planeet, dat te maken heeft met opwarming van de aarde.

READ  De arbeidsproductiviteit is in Frankrijk sinds 2019 met 5% gedaald