Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Nieuwe collectie 2022 met nieuwe afwerkingen

De Kadjar Hij wordt in 2022 vervangen. Maar de vervanger zou in de tweede helft van het jaar moeten komen, waardoor er nog een paar maanden van de huidige carrière overblijven. Zoals vaak het geval is bij prepensioneringsmodellen, is hun reikwijdte vereenvoudigd.

Het is een grote schoonmaak, want Renault doet afstand van de instapversie van de Zen en de Special Series (het hele jaar door aanwezig) Limited en Black Edition. Er is dus alleen een Intens opzegging en een Einde voor zakelijke professionals.

Nou, niet echt, want de namen van deze versies veranderen met de 2022 vintage! Kadjar is de eerste auto in zijn carrière die de nieuwe Renault-afwerkingsaanduiding toepast, aangekondigd door Mégane electric (en daarom in 2022 gepubliceerd). Zo wordt werk een evolutie terwijl intens techno wordt.

De schenking verandert enigszins. Vergeleken met de Intens krijgt de Techno 19-inch banden maar verliest het tafelblad van de passagiersstoel. Vereenvoudiging omvat ook het snelmenu. Dit is het einde van het Extended Grip of Bose Audio System pakket.

Zoals al het geval was, werd ook het aanbod aan motoren tot een minimum beperkt. Er is nog benzine, TCe voor 140 ch, en diesel, Blue dCi 115 ch. Die laatste krijgt automatisch een EDC-versnellingsbak met dubbele koppeling, optioneel op de TCe.

De nieuwe basisprijs is € 31.800. Maar er moet aan worden herinnerd dat Renault-verkopers erg gul zijn in het verkopen van het model, dat gemakkelijk te ruilen is!

Kadjar-reeks 2022

Bron wereldomvang