Caribe Magazine

Carib Magazine is de toonaangevende aanbieder van kwalitatief Nederlands nieuws in het Engels voor een internationaal publiek.

Video – “The Voice”: Jim Bauer KO’d Coaches Bold Cover voor “Tata Yoyo”

Verrassing – Het werd al geprezen tijdens de gevechten, het talent van Marc Lavoine bracht iedereen opnieuw akkoord door het cultnummer van Annie Corde te pakken. Een prachtig moment, hoe verwarrend het ook is.

Zijn doel is elke keer hetzelfde als hij voor coaches passeert. “Verras iets anders.”​ Jim Bauer vormde geen uitzondering op de regel als het ging om het claimen van een van de vier plaatsen om zich te kwalificeren voor de volgende fase van seizoen 10 van het geluid

“Wat betreft de knock-out, ik zou graag een hoger niveau willen bereiken.”, Hij legt uit. En het is gewoon een understatement om te zeggen dat de 29-jarige een grote hit scoorde met zijn liedkeuze.

Alle informatie staat aan

Een grijs tweed pak, roze overhemd en stropdas, Marc Lavoyne’s talent waarschuwde zijn coach niet eens voor succes. Omdat niemand van Jim Bauer kon verwachten dat hij zijn geluk zou komen verdedigen met een van Annie Corde’s meest iconische titels. ‘Ik heb de verkeerde weg ingeslagen.’​ In zijn stem is “Tata Yoyo” zachter excentriek. erg verdrietig. Het volstaat om al zijn betekenissen terug te brengen naar de teksten van dit nummer, die dieper zijn dan ze lijken.

Op de video

The Voice 2021 – Jim Bauer juicht “Tata Youyou” door Danny Cordy (KO) toe

Jim Bauer geeft toe dat zijn keuze het resultaat was van een gelukkig ‘ongeluk’ dat in het begin begon ‘Trieste versie’ De “tata yoyo” “Een grapje.” “Toen ik toen een beetje eenzaamheid in mijn kamer visualiseerde, lachend om het te doen in de presentatie, las ik het script en daar wist ik dat het mogelijk was.”, Hij legt uit.

READ  “Ik ben geopereerd en het heeft niet gewerkt...”: Geconfronteerd met een progressieve ziekte die tot volledige invaliditeit leidt, doorbreekt Frédéric Lopez het taboe

Er zijn klappen die we graag nemen omdat ze zo lief en lief is … haar keuze was geweldig– Mark Lavoyen

Zijn durf heeft zijn vruchten afgeworpen bij de coaches, die op eigen kracht begonnen. “Er zijn klappen die we niet graag nemen en er zijn klappen die we graag nemen omdat ze zo zacht en mooi zijn … Haar keuze was geweldig.”Zegt Mark Lavoyen. “Het is een klein wonder om iemand zoals hij te ontmoeten. Ik denk dat hij klaar is om naar de volgende fase te gaan.”Zonder aarzelen blijft hij op zijn bel drukken om zijn talent te behouden.

Lees ook

“Niemand begreep dit nummer zo (…). Het is gek, maar het werkte.”Zegt Florent Bagney verbaasd. Amal bint Yahya ‘Echte audioprestaties’​ Als hij in Viany is, vraagt ​​hij het en heeft hij spijt. ‘Wat was je eerder aan het doen? Waarom heb ik je niet gezien?’, Zegt hij tegen Jim Bauer, die niet zijn laatste woord zei. In aanmerking komen voor een ongekende fase van kruisgevechten, deze keer zullen de rockers het publiek in de set moeten verleiden om hun ticket te bemachtigen om live te gaan.

The Voice 2021 : Elke zaterdag om 21:05 uur op TF1 – zoek naar alle video’s Op de officiële website van de show

Over hetzelfde onderwerp

Meest gelezen artikelen

LIVE – Covid-19: Verplichte quarantaine voor reizigers uit Brazilië, Argentinië, Chili en Zuid-Afrika

READ  Veronique Sanson, zich bewust van haar overtredingen en vol wroeging: “Ik heb mezelf veel pijn gedaan.”

Een mars voor het ministerie van Volksgezondheid om de zelfmoord van vijf opgeleide artsen te veroordelen

Een derde dosis Pfizer is “waarschijnlijk” nodig: de verduidelijking van Gerald Kerzik

Feestfoto: Koningin Elizabeth II verzamelt zich voor de kist van haar man Philip

Begrafenis Prins Philip: hebben William en Harry verzoend?